Öncellikle bütçe yok ise kartı alabilirsiniz. Benim yaşadığım sorunları herkes yaşamadı. Ama ben yine de size tecrübe olsun diye anlatmak istiyorum.
1. klasik mavi ekran hataları: Kartı aldıktan 1 gün sonra mavi ekran yemiş idim. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyun vardı. Adı NFS Most Wanted 2012 idi. Oyunu oynar iken birden dondu ve sesler takıldı. Sonra mavi ekran verdi. PC kendini yeniden başlatmış idi. Masaüstüne geldiğim zaman direk klasik hatayı verdi. Beklenmeyen bir sistem arızası ötürü watman ayarları geri yüklendi diye.
2. no signal sorunsalı: Bu GTA 5 oynar iken ekran aniden siyah olmuş idi. İlk önce anlamadım. Ekran siyah olduktan 5, 10 saniye sonra no signal dedi. 10 DK falan bekledim, tepki vermedi. PC'yi yeniden başlattım fakat görüntü vermedi. Israrla denemelerime rağmen bir tık yoktu. Bende PC'yi kökten kapatmış idim. 20 dakika sonra tekrar açtım ve görüntü gelmiş idi. Soluğu direk burada almış idim
3. masaüstünde donma sorunsalı: Bu olay yaklaşık 1 ay önce oldu. Sabah bilgisayarı açmış idim. Google'a girmiş idim. Bir kasma ve uyuzluk var idi. Suçu direk işlemciye atmış idim, fakat yanılmışım. 5-10 DK Google'da kasa kasa dona dona takılmıştım. Sonra arkadan garip bir ses gelmişti. Sonra PC'ye reset attığım zaman yine watman hatası yemiştim.
4. Forza Horizon 3 görüntü donma ve ses donma sorunu: Forza Horizon 3 oynuyor idim. Oyun bir anda dondu. Arabanın sesi takıldı. Ses öyle bir kulağımı tırmaladı ki, korkudan bir daha Forza giremedim. Yine aynı olay olur diye.
5. video izlerken ses donması ve görüntünün eski TV gibi olması: Bir video izliyor idim. Ses yine donmuş idi. Sonra renklere bir şey oldu, böyle nasıl anlatsam. Eski TV'lerin rengi gibi olmuş idi. Bu olaydan sonra yine kendim el ile reset atmış idim. Bu sefer hiç açılmadı. Ekran kartını çıkardım, Onboard'dan görüntü almış idim. Akşam ekran kartını geri takmıştım. Hiçbir şey olmamış gibi açıldı.
Yani diyeceğim şey, bir daha kesinlikle AMD almam. Ben böyle rezil bir GPU görmedim. Isınma yetmiyormuş gibi bir de bir kamyon dolusu sorun verdi. Allah belasını versin böyle GPU'nun. Bunlardan bırak ekran kartı. Bu saatden sonra bedava RX 5700XT almam. Alsam bile satıp 2070 Super alırım

yani hocam son karar sizin. İyi geceler, teşekkür ederim.