- Katılım
- 17 Ocak 2016
- Mesajlar
- 4.088
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 27
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Sakın ha! AMD'den uzak dur.
AMD yanına bile yaklaşma. Sürücülerini oturup stajerlere yazdırıyorlar. Hepsi sorunlu.
Bırak, 3-5 fazla ver, Nvidia geç. Bende, eğer bir iş bulabilirsem direkt GTX 1050 alacağım. Allah belasını versin diyeceğim ama bazı "akıllılar" kendilerinde sorun yok diye AMD'yi ilah yapıyorlar.
Daha yolun başındayken vazgeç. Ben çok pişmanım. 300 lira veren var. Ben bunu 450'ye aldım. Sattığım adam bana diyecek "Abi oyunda atıyor" diye. Ne diyeceğim ona? Kardeşim kart bozuk. Sattım, seni dolandırdım mı diyeceğim Yapacak bir şey yok. Kart artık süs olarak duracak.
AMD pişmanlıktır. HD 7000'den beri hiçbir işe yaramayan mimarileri cilalaya cilalaya buraya geldiler. CPU bölümü ile GPU bölümü ayrı da, GPU bölümüne CPU'dan adam kaydırsınlarda mühendis görsünler.
Ben şu model AMD ekran kartını kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım siz dandik ve sorunlu modeli kullanırsanız tabi öyle olur. (!) Sizin ne haddinize AMD ekran kartlarını eleştirmek. (!) Hayret bu tarzda fanboy kesim daha gelmemiş buraya.