- RAM
- GSkill RipjawsV 2x8 GB 3600 MHz CL18 (3000 MHz'te kullanılıyor.)
- Ekran kartı
- Sapphire Pulse RX 560 O.C. 4 GB
- Anakart
- Gigabyte B450M S2H
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 1600 AF
İyi sosyaller herkese. Battlefield V oynarken dokuların yüklenmemesi sorunuyla karşı karşıyayım. Aslında tam anlamıyla yüklenmiyor değiller. Bulunduğum yerde birkaç saniye kalınca yükleniyor. Sadece bu haritaya da özgü değil, genel olarak oyun içinde ve karakter kaplamalarında da aynı sorun var. Bilgisayarda sadece WD'nin Blue 1 TB HDD'si var. Tahmin edebileceğiniz üzere işletim sistemi de aynı HDD'ye kurulu. Ayrıca disk, C ve D olarak ikiye ayrılmış vaziyette. İs'nin kurulu olduğu bölümde 359 GB, diğerinde ve genelde oyun yüklemek için kullandığımda ise 311 GB boş alan var. Sorunun oyunun SSD'ye kurulu olmadığından, daha doğrusu sistemde SSD bile bulunmadığından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası beni rahatsız etmiyor fakat olması gerekenin de bu olmadığı bir gerçek. Görüşleriniz nedir, neler düşünüyorsunuz?
Bir şey daha var ki sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Elimdeki kartın maalesef siyah ekran verme gibi bir huyu var. Onun için de bir dünya ayar çektim. Bir ihtimal ekran kartından kaynaklı olabilir. Ayrıca oyun içerisinde bunun haricinde bir sorun yaşamadığımı ekleyeyim.
Bir şey daha var ki sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Elimdeki kartın maalesef siyah ekran verme gibi bir huyu var. Onun için de bir dünya ayar çektim. Bir ihtimal ekran kartından kaynaklı olabilir. Ayrıca oyun içerisinde bunun haricinde bir sorun yaşamadığımı ekleyeyim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: