RX 560 D performansı nasıldır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an R3 1200AF’li sistem topluyorum ekran kartı olarak GT 1030 düşünüyordum ama RX 560 D diye bir ekran kartı buldum. Fiyatı da normal RX560`a göre uygun. Firmaya sorduğumda kutusuz ve gücünden kırpıldığını söylediler. Technopat yazılarının birisinde de okuduğum kadarıyla RX 460 performansı varmış. Bu kart hakkında bilgisi olan var mı? Benim oynadığım oyunlar PES, NBA, Valorant tarzı. Yani aşırı yüksek bir karta ihtiyacım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus gtx 960 4gb - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 940503176 şu an piyasa aşırı berbart elden cıkarmakta sıkıntı o belirtmiş olduğun kartları gidip test edip alabilirsin sorun cıkmaz FurMark ve chipsetlerini kontrol ettirirsen bir sorun olmaz genelde satıcılar zaten test edip satılıdıgını söylüyor için rahat olsun.
Senin için İzmir'de 4 GB buldum bir tane bu satıcı ile iletişime geçip detayları konusabilirsin.

Merhaba arkadaşlar, şu an R3 1200AF’li sistem topluyorum ekran kartı olarak GT 1030 düşünüyordum ama RX 560 D diye bir ekran kartı buldum. Fiyatı da normal RX560`a göre uygun. Firmaya sorduğumda kutusuz ve gücünden kırpıldığını söylediler. Technopat yazılarının birisinde de okuduğum kadarıyla RX 460 performansı varmış. Bu kart hakkında bilgisi olan var mı? Benim oynadığım oyunlar PES, NBA, Valorant tarzı. Yani aşırı yüksek bir karta ihtiyacım yok.
Bende RX550 4GB var arada bir hiç düzelmeyecekmiş gibi bilgisayar açılır açılmaz yeniden başlatıyor ya da herhangi bir iş yaparken birden oluyor. Biraz araştırınca Amd'nin RX serisinde kronik bir şekilde oluyormuş. RX serisi kart almadan önce bence bu olayı araştırın daha sonra karar verin. Hepsinde olur mu bilmiyorum bende gördüklerini söylüyorum ama çoğu kişi hiçbir şekilde düzeltemediğini söylüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı