RX 560 düşük FPS veriyor

kaanyrdgl

Hectopat
Sistemim:
  • Sapphire Pulse Radeon RX 560 4 GB OC
  • GeIL AMD 3000MHz 8 GB RAM
  • AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1 GHz 8MB AM4.

Ama Valorant oyununda 1366x768 çözünürlükte yüksek ayarlarda kasıyor. Ben 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 60 FPS oynuyorum.
2-3 ay önce 150 FPS sabit oynayabiliyordum arada 90 FPS oluyordu sadece ama son 2 haftadır düşük FPS'ler alıyorum.
CS:GO'da ise eskiden 200-300 FPS arası alırken şimdi 100-150 FPS alıyorum. Eskiden CS:GO C diskine yanı SSD'ye kuruluydu ama şimdi eski bir hard diske kurdum ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Ama Valorant'ı sık oynadığım için onu C diskine kurdum eskiden de C diskindeydi. Çözümü varsa yazabilir misiniz?

Sistemim:
  • Sapphire Pulse Radeon RX 560 4 GB OC
  • GeIL AMD 3000MHz 8 GB RAM
  • AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1 GHz 8MB AM4.

Ama Valorant oyununda 1366x768 çözünürlükte yüksek ayarlarda kasıyor. Ben 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 60 FPS oynuyorum.
2-3 ay önce 150 FPS sabit oynayabiliyordum arada 90 FPS oluyordu sadece ama son 2 haftadır düşük FPS'ler alıyorum.
CS:GO'da ise eskiden 200-300 FPS arası alırken şimdi 100-150 FPS alıyorum. Eskiden CS:GO C diskine yanı SSD'ye kuruluydu ama şimdi eski bir hard diske kurdum ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Ama Valorant'ı sık oynadığım için onu C diskine kurdum eskiden de C diskindeydi. Çözümü varsa yazabilir misiniz?
Sıcaklıklar?

Sistemim:
  • Sapphire Pulse Radeon RX 560 4 GB OC.
  • GeIL AMD 3000MHz 8 GB RAM.
  • AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1 GHz 8MB am4.

Bende de var RX560 durduk yere drop yiyor Witcher 3'te eskiden öyle değildi :(

Şuan bilgisiyar elimde değil 19.00 gibi alacağım sıcaklıkları nereden alabilirim amd den alabilir miyim yoksa msi afterburner dan mı almalıyım?
Afterburner üzerinden al.
Dostum hangi sürüm driveri kullanıyorsun bende anlık drop giriyor.

Hocam ben bilgisayarı daha geçen hafta aldım yani en güncel sürüm kurulu. Bende de ETS2Online oynarken arada bir drop giriyor ama internet yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü normal offlıne şekilde oynadığımda hiçbir sorun olmuyor.

Afterburner üzerinden al.

Hocam ben bilgisayarı daha geçen hafta aldım yani en güncel sürüm kurulu. Bende de ETS2Online oynarken arada bir drop giriyor ama internet yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü normal offlıne şekilde oynadığımda hiçbir sorun olmuyor.

Tamam teşekkür ederim iyi oyunlar.

Sorun çözüldü yine de ilgilenenler için teşekkür ederim. overclock yapmıştım ama overclock devrede değilmiş dün msi afterburner ı açınca farkettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı