MSI RX 560 ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu PSU yeterli midir ?
Hangi MSI RX 560? MSI Aero ITX RX 560 4GB mı? Bence şu güç kaynağı işinizi görür: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Kendisi Corsair Builder VS 450W 80 Plus sertifikalı bir güç kaynağıdır. Yani kaliteli olduğu doğrulanmıştır. Güvene bilirsiniz.MSI RX 560 ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu PSU yeterli midir ?
Yeterli, ancak Frisby pek fazla güvenilir değil.50 TL'ye buldum garantiye gondermis adam ve garanti yenisini gondermis. Butcem şuanda olmadığı için o güç kaynağını almak istiyorum da yeterli olmaz mi? (Bu arada RX 560 4 GB aero ITX modeli)
Anlıyorum da butcem bu. Normal şartlarda bende frisby sevmem ama yapabileceğim birşey yok.Yeterli, ancak Frisby pek fazla güvenilir değil.
O zaman kullanmanızda bir sakınca yok. NOT: Türkçe yazım kurallarına uymanınızı öneririm. Çünkü: Technopat Sosyal'de Türkçe yazım ve imla kurallarını katletmek yasaktır.Anlıyorum da butcem bu. Normal şartlarda bende frisby sevmem ama yapabileceğim birşey yok.
Uyarın için teşekkürler ama XP derken ne demek istediğini anlamadım.O zaman kullanmanızda bir sakınca yok. NOT: Türkçe yazım kurallarına uymanınızı öneririm. Çünkü: Technopat Sosyal'de Türkçe yazım ve imla kurallarını katletmek yasaktır.
Kardeş bu arada neden XP kullanıyrosun?
XP derken işletim sistemin neden Windows XP?Uyarın için teşekkürler ama XP derken ne demek istediğini anlamadım.
İşletim sistemim Windows 10 Pro. Burada yeni olduğum için bilgileri nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum.XP derken işletim sistemin neden Windows XP?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.