RX 560 satıp RX 570 alınır mı?

Merhaba xeon x5460 kullanıyorum bende darboğaz yaşadınız mı? Birde pubg gibi oyunlar oynadıysanız hangi seviyede oynadınız oyunun kalitesini. GTX 470-560-570 arasındayım uygun fiyattan almaya çalışacağım tavsiyeniz iyi olabilir.

Benim Xeon X5460 sorunlu muydu yoksa anakartta mı problem vardı bilmiyorum ama oyunlarda 5dk. sonra kasma sorunu oluyordu. Yani 5dk boyunca akıcı oynarken birden 10 FPS'e iniyordu.
Soruna gelecek olursak 570'e darboğaz yapar. 560'a da yapar ama biraz O.C. larsan 560 alınabilir.

X5460'ın stok versiyonu için maksimum GTX 750 Ti/GT 1030 öneririm. Yalnız hız aşırtma yapılırsa GTX 1050/RX 560'da takılabilir. Ayrıca X5460 TDP değeri yüksek bir işlemci ve OC yapınca da yükselecek. PSU'nun hesaplamasını iyi yapmak lazım.

X5460'ın stok versiyonu için maksimum GTX 750 Ti/GT 1030 öneririm. Yalnız hız aşırtma yapılırsa GTX 1050/RX 560'da takılabilir. Ayrıca X5460 TDP değeri yüksek bir işlemci ve OC yapınca da yükselecek. PSU'nun hesaplamasını iyi yapmak lazım.

X5460 ı satıp x58 sisteme geçiş yaptım. Bugün de rx 470 siparişi verdim. X5460 athlon bir işlemciden geçince ilaç gibi gelmişti ama tadını kısa sürede aldım. Bakalım x5650 macerası nasıl olacak :D

Ne yaptınız? Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim sizin gibi satıp RX 570 almayı düşünüyorum. Sattığım fiyatın üstüne 400-450 lira para eklemem lazım. RX 560 ekran kartını 450 liraya satacağım.
@Nayeon

Bence paran cebinde kalsın önümüz kış 😉. Daha sonra biriktirip tüm sistemi değiştirebilirsin. Tabi birikim yapabiliyorsan.
Tüm sistemi satmayı pek düşünmüyorum. PlayStation 5 çıkana kadar para biriktirip PlayStation 4 almak istiyorum. 500 lira verebilirim en fazla sisteme yükseltmek için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı