RX 570 alınır mı?

@BİLO Kardeşim bilginin olmadığı konularda konuşmasan diyorum.

Ama şimdi dediği doğru zaten 1650 yeterli değil bendeki Warzone çok VRAM isteyen bir oyun üstüne yayın açınca Twitch üstünden yayın çok kasıyor ben gene neden 1650S alıp gene 4 GB ile acı çekeyim'ki hem benchmark testlerine göre 570 biraz daha düşük kalıyor fakat 580 neredeyse 1650s ile aynı değerlerde fakat birinin vrami 4gb diğerinin ise 8gb benim bu durumda rx580 almam daha mantıklı.

Ama şimdi dediği doğru zaten 1650 yeterli değil bendeki Warzone çok VRAM isteyen bir oyun üstüne yayın açınca Twitch üstünden yayın çok kasıyor ben gene neden 1650S alıp gene 4 GB ile acı çekeyim'ki hem benchmark testlerine göre 570 biraz daha düşük kalıyor fakat 580 neredeyse 1650s ile aynı değerlerde fakat birinin vrami 4gb diğerinin ise 8gb benim bu durumda rx580 almam daha mantıklı.
Tamam kardeşim RX 570 8(!) GB al. Laf anlatamayız size.
İllaki ben 8 GB'sız yapamam diyorsan al:

Tabiikide sizin kararınız, RX 580 8 GB kullanıyorum. 6 GB üstünü kart işleyemiyor. Ancak uygun fiyatlı bulursanız 5500 XT serilerine de bakabilirsiniz.
Not: arkadaş önermiş zaten yazdıktan sonra gördüm. 3-4 Hafta önce 1800 TL'ye 5500 XT vardı.

Tamam kardeşim RX 570 8(!) GB al. Laf anlatamayız size.
İllaki ben 8 GB'sız yapamam diyorsan al:

Bırak alsın kanka. Ekran kartım çöp diye konu açtıklarında da bizi etiketlesinler. :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı