RX 560 sisteme OC yapmak

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Sapphire RX 560 (ekran kartı).
Intel i3-6098p (işlemci).
ASUS H110 M-K (anakart).
400W Dark PSU.
8 GB HyperX 2133 MHz (RAM).

Bilgisayarımı geliştirecek bütçeye sahip olamadığım için ben de overclock yapmak istedim. Bildiğim kadarıyla bu sistemde sadece ekran kartına overclock yapılabiliyor, kaça çıkarmam gerek değerleri? RAM'in MHz değerlerini arttırabiliyorsam nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam şimdi şu ayarları yap MSI kombustorda.

Ekran görüntüsü 2021-01-29 190551.png

hayır bekle
masaüstünde sağ tıkla ve radeon ayarlarını aç
ordan ev kısmında güncelleştirmeleri kontrol ede bas yeni sürüm varsa indir kur ve bilgisayarı yeniden başlat
Ekran görüntüsü 2021-01-29 191326.png

Pardon ya şu ayarları yap kombustorda
Ekran görüntüsü 2021-01-29 191443.png

Driver'ı güncelledim kombustor ayarlarınıda yaptım.
İlk olarak masaüstüne sağ tıklayıp radeon ayarları ndan performans ayarlanıyora gel ve ordaki tüm ayarlarıı aç
bide bana ekran kartının hangi marka model olduğunu söyle bide hızlı mesaj yaz daha kesin ve daha hızlı yardım edebiliyim

İlk olarak masaüstüne sağ tıklayıp radeon ayarları ndan performans ayarlanıyora gel ve ordaki tüm ayarlarıı aç
bide bana ekran kartının hangi marka model olduğunu söyle bide hızlı mesaj yaz daha kesin ve daha hızlı yardım edebiliyim
Hepsi açık şuanda

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Afterburner ile ekran kartını kolayca OC edebilirsiniz. Ayrıca uzun kullanımda iyi soğutma yok ise faydasını görmüyorum kartın stabil durumu azalıyor ve Min FPS ve %0.1 daha aşağılara düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı