Ana kart modelim ASRock A320M-HDV R4.0 pek anlamıyorum anakartlardanÖncelikle 2x8 GB RAM yapmanı öneririm. CS:GO gibi oyunlarda FPS'den memnun değilsen tekli çekirdek gücü daha yüksek bir modele geçmeni öneririm. A320 ve üzeri anakartın varsa Ryzen 3100/3600, B450 ve üzeriyse 5600X.
Anakartı B450 yaparsanız ileride iyi olur O.C desteklemiyor ne yazik ki anakartınız.Ana kart modelim ASRock A320M-HDV R4.0 pek anlamıyorum anakartlardan
Neylerin bilgisini istiyorsun Cpu sıcaklığım 66-72 arası ısınıyor %80-100 kullanıyor Gpu sıcaklığım 29 derece %0 kullanıyorAfterburner ile oyun içindeki istatistiklerin ekran görüntüsünü atın bir bakalım bence.
Uzun zamandır ram i 16 yapmak istiyorum fakat işlemcim mi yetersiz ramim mi az bilmiyordum ram almayı düşüneceğimR5 3600+8 ram alın. GPU kullanımının az olmasının sebebi ekran kartına yük binmemiş olmasıdır, dual channel Ram AMD sistemlerde ciddi performans artışı sağlıyor.
Teşekkür ederim öneriniz için.AMD RYZEN 5 3500X , işinizi görecektir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.