RX 560 ve RX 550 hangisi alınır?

NEOBerk

Picopat
2.el sistem topladım ve geriye ekran kartı kaldı. Bunun içinde 2.ele yönelmek istemedim 600-700 lira arasında bütçem var. İnternetten RX 550 alabiliyorum bunu OC yapıp kullanmayı planlıyordum ama biraz daha para biriktirip RX 560 almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynamıyorum ama oynarsam da GTA 5 Rainbow CS:GO oynarım.
Ayrıca bu ekran kartları anakartıma uyar mı? Bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Aldığım sistem X3440 (OC yapacağım.)
ASUS P7H55M-LX.
FSP 500 Watt güç kaynağı.
8 GB (4+4) RAM'im var.

İkisi de alınmaz.

İkinci el GTX 580, 960 veya 780 alabilirsin.

Sıfır alınca ne oluyor sanki ekran kartını? Boş yere performans kaybedersin o bütçede sıfır alırsan, gerek yok.

İlla sıfır istiyorsan git bütçeyi arttır RX 570 4GB al. Asla pişman olmazsın (tabii saçma AMD sürücüleri dışında öhm öhm..).

Son düzenleme:
2.el sistem topladım ve geriye ekran kartı kaldı. Bunun içinde 2.ele yönelmek istemedim 600-700 lira arasında bütçem var. İnternetten RX 550 alabiliyorum bunu OC yapıp kullanmayı planlıyordum ama biraz daha para biriktirip RX 560 almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynamıyorum ama oynarsam da GTA 5 Rainbow CS:GO oynarım.
Ayrıca bu ekran kartları anakartıma uyar mı? Bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Aldığım sistem X3440 (OC yapacağım.)
ASUS P7H55M-LX.
FSP 500 Watt güç kaynağı.
8 GB (4+4) RAM'im var.
Anakartı nasıl, nerede satın alabildiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı