RX 560 vs 1050 Ti

Konu sahibi RX 560 mı GTX 1050 Ti mı demiş bana neyi savunuyorsunuz ? Zaten RX570'in daha iyi bir kart olduğunu yazmışım daha bana neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Sen 1050Ti daha az güç tüketiyor RX 570 yerine onu al dersen ben bal gibi de müdahale ederim. Donanım önerisi kısmında böyle saçma bir mantığı ilk defa görüyorum, 75W tüketiyor diye RX 570'in yarısı performans veren bir kartı almak daha mantıklı demişsin bir de konuşuyorsun.
1050 Ti'da daha iyi olacağını düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin.
Bunu diyen ben miydim? Yanlışım varsa düzeltin dedin ben de düzelttim.
RX 570 120W ile daha iyi bir performans veriyor gayet normal. Tüketim/performans değerinin 1050 Ti'da daha iyi olacağını düşünüyorum
Bunları kim dedi?

Sen 1050Ti daha az güç tüketiyor RX 570 yerine onu al dersen ben bal gibi de müdahale ederim. Donanım önerisi kısmında böyle saçma bir mantığı ilk defa görüyorum, 75W tüketiyor diye RX 570'in yarısı performans veren bir kartı almak daha mantıklı demişsin bir de konuşuyorsun.

Bunu diyen ben miydim? Yanlışım varsa düzeltin dedin ben de düzeltim.
Arkadaş biraz sıkıntılı hasta falan sanırım. cevap vermeyelim en iyisi.

Sen 1050 Ti daha az güç tüketiyor RX 570 yerine onu al dersen ben bal gibi de müdahale ederim. Donanım önerisi kısmında böyle saçma bir mantığı ilk defa görüyorum, 75W tüketiyor diye RX 570'in yarısı performans veren bir kartı almak daha mantıklı demişsin bir de konuşuyorsun.

i3 3210 ile RX 570'i darboğazsız çalıştırabiliyorsan ne mutlu sana.

Ya şöyle söyleyeyim bende şu an MSI Aero ITX RX 560 var 3 4 aylık, ama satıp MSI Aero ITX GTX 1050 Ti alsam mı bir sorayım dedim sizce alsam alacaksamda RX 560'ı kaç liraya satmam iyi olur? MSI Aero ITX GTX 1050 Ti şu an Vatan'da 1289 TL. RX 560 ise 1.322 TL.

Konu sahibinin yazdıklarını okusaydın RX 570 al 1050 Ti'ı ikiye katlıyor demezdin. i3 3210 ile RX 570 besleyebileceğini düşünüyorsan kolay gelsin.
Ben bu yorumu yazdım sen bana yanıt attın. Sonra dediğin şeye bak :D
a.PNG

b.PNG

1592494257373.png

Ya şöyle söyleyeyim bende şu an MSI Aero ITX RX 560 var 3 4 aylık, ama satıp MSI Aero ITX GTX 1050 Ti alsam mı bir sorayım dedim sizce alsam alacaksamda RX 560'ı kaç liraya satmam iyi olur? MSI Aero ITX GTX 1050 Ti şu an Vatan'da 1289 TL.
1300 liraya 1050Ti alacağına 20TL daha koyup çok daha performanslı olan bu kartı al, işlemci upgrade yaparsan ilerde darboğazsız kullanırsın;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı