Çözüldü RX 560 WattMan hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa

Hocam son durum nedir nasıl çözerim? 2 gündür anlamsızca her 2/3 saatte bir bu sorunu yaşıyorum. RX560 ekran kartım daha 1 aylık. @temmuzz
Hocam son durum nedir nasıl çözerim? 2 gündür anlamsızca her 2/3 saatte bir bu sorunu yaşıyorum. RX560 ekran kartım daha 1 aylık. @temmuzz

Normalde yazılımsal olduğunu düşünüyordum. Arada bir nadiren yapması problem değil benim için. Fakat son 2 gündür sürekli bu hatayı almaya başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

İlk önce yazılımsal olarak gidelim. DDU ile kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun.
PC daha önce hiç mavi ekran verdi mi?
Sürücüler Güncel midir?

Donanım her zaman sorun değil. Aşağıya çözdüğüm birkaç WattMan konusu bırakıyorum. Orada yazılımsal olarak da çözülebiliyor. Ayrıca mavi ekran verdiğinde minidump dosyalarınızı paylaşın.
Paylaşmadan önce DDU ile kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun. Olmazsa paylaşın.

Hocam 21.5.2 güncellemesinden sonra olmaya başladı. Şu an bu hatayı almamam için en iyi sürüm hangisidir acaba. Ayrıca ekran kartımda donanımsal bir problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler şimdiden.

İlk önce yazılımsal olarak gidelim. DDU ile kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun.

Çözüm
Genelde bu sorun %90 yazılımsal oluyor yukarıda ki arkadaşın dediği gibi. DDU ile driveri silin. En son yayınlanmış olan WHQL driver indirin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. WHQL olmasına özellikle dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…