RX 5600 XT 3 Kez mavi ekran hatası

HajiSalimov

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Windows 10 Pro kullaniyorum ISO lisans yok bilgesayarda 1 hafta once alindi 5600XT 3600 16 GB 3000 RAM 500 GB HDD(eski hitachi) dun 1 kez bilgesayari kaptirken mavi ekran aldim ve bugun kullanirken 2 kez mavi ekran aldim ve Windows'un sol altdaki ikonu calismiyor kritik hata diyor uygulamalar surekli calismayi durdurdu hatasi veriyor lutfen yardimci olur musunuz?

Gerçekten inanın yeterince dikkat ettim. Nvidia sistem kullanıp sorun yaşayan ama sorunu çözülmemiş insanlar havuzu var forumların içinde.
Şöyle bir tane bırakayım o zaman. Yarın sorunun çözülüp çözülmediğine dair geri dönüş yapacağım mesela.

Şöyle bir tane bırakayım o zaman. Yarın sorunun çözülüp çözülmediğine dair geri dönüş yapacağım mesela.

Bunun gibi neler neler var. Ama hiçbir zaman suç NVIDIA'da olmuyor konularda. Ama sistemde AMD ekran kartı varsa direkt AMD ekran kartını değiştir diye konuya giriliyor. Bu mudur yani bilgisayardan anlamak?

Etiketin işlememiş ararken gördüm.

Bunları değiştirin. Nvidia bir kart ve uyumluluk listesinde olan bir RAM ile.
MSI araçlarını kaldırın. DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Klavye ve fare harici USB cihazı takılı varsa çıkartın. Windows güncellemelerini de kontrol edin.
Tesekkur ediyorum ekran kartini degistirib deneyemeyeceyib ama ddu yu yapiyorum duzelirse yazarim yardimin icin tesekkurler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı