Merhaba Windows 10 Pro kullaniyorum ISO lisans yok bilgesayarda 1 hafta once alindi 5600XT 3600 16 GB 3000 RAM 500 GB HDD(eski hitachi) dun 1 kez bilgesayari kaptirken mavi ekran aldim ve bugun kullanirken 2 kez mavi ekran aldim ve Windows'un sol altdaki ikonu calismiyor kritik hata diyor uygulamalar surekli calismayi durdurdu hatasi veriyor lutfen yardimci olur musunuz?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
2 Gün önce PC başlarken bu sorunla karşılaştım, mavi ekran hatasını almadan önce anakart logosunan sonra 2 kere siyah ekranda kaldı ve sol alt kısımda da ufak mor çizgi vardı. Üçüncüsünde bu mavi ekran geldi, %100 olduktan sonra PC yeniden başlatıldı ve Windows giriş ekranı geldi. Bu olaylar...
2 Gün önce PC başlarken bu sorunla karşılaştım, mavi ekran hatasını almadan önce anakart logosunan sonra 2 kere siyah ekranda kaldı ve sol alt kısımda da ufak mor çizgi vardı. Üçüncüsünde bu mavi ekran geldi, %100 olduktan sonra PC yeniden başlatıldı ve Windows giriş ekranı geldi. Bu olaylar...
Bunun gibi neler neler var. Ama hiçbir zaman suç NVIDIA'da olmuyor konularda. Ama sistemde AMD ekran kartı varsa direkt AMD ekran kartını değiştir diye konuya giriliyor. Bu mudur yani bilgisayardan anlamak?
Bunları değiştirin. Nvidia bir kart ve uyumluluk listesinde olan bir RAM ile.
MSI araçlarını kaldırın. DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Klavye ve fare harici USB cihazı takılı varsa çıkartın. Windows güncellemelerini de kontrol edin.