RX 5600 XT alınır mı?

Garavel Usta

Hectopat
Daha fazla  
Bu kart ile bazı sorular var:

Kartta bazı sorunlar varmış . WattMan, ısınma vs. Bu sorunlar devam ediyor mu?
Hangi markanın ekran kartını almalıyım? F/P olan soğutması iyi olan hangi markayı almalıyım?
Ryzen 5 2600 yeter mi yoksa 3500X'e gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1920x1080 çözünürlükte, ultra grafik ayarlarında oyun oynayacaksanız alabilirsiniz. Şahsen ben de var, kutusundan açılmamış sıfır cihaz. Kullanmadım ama sıcaklık ile ilgili bir problem yok. Isınma sorunu kullanılan kasadan, fanlardan, fanların dönüş hızından, ekran kartı modelinden, oda sıcaklığından, voltaj ayarlarından ve benzeri durumlardan kaynaklanabilir.

Ben MSI MECH RX 5600XT modelini aldım, herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. İzlediğim testlere göre 50 derece, 60 derece ve 70 derece sıcaklık gördüm.

Ryzen 5 2600'de yeter R5 3500X'te yeter ama benim için bu kartın hakkını Ryzen 5 3600 verir. Elbette bahsettiğiniz işlemciler ile de kullanabilirsiniz, herhangi bir problem olmaz.

Ryzen 2600 yeterli ancak 3500x alırsanız oyun performansınız artıcaktır.
Bütçe varsa RTX 2060 almanızı tavsiye ederim.

Kartta bazı sorunlar varmış . WattMan, ısınma vs. Bu sorunlar devam ediyor mu?
Hangi markanın ekran kartını almalıyım? F/P olan soğutması iyi olan hangi markayı almalıyım?
5600XT'de ısınan model yok bile.
Sapphire Pulse öneririm 65 dereceyi geçmiyor kart, sorunlar çok az 2060 için daha fazla para bayılmaya gerek yok ama size kalmış.

Kartta bazı sorunlar varmış. WattMan, ısınma vs. bu sorunlar devam ediyor mu?

Alınır hocam Gigabyte Gaming OC modelini kullanıyorum ayrıca BIOS Update yaparsanız kart için inanılmaz performanslar elde edersiniz şu anda Ultra ayarlarda RDR 2 dışında oynadığım hiçbir oyunda 60 altına düşmüyor FPS. Yanına Ryzen 5 3600 çok iyi olur biraz bütçe arttırırsanız ama 2600'da yeterli. Isınma sorunu hiç yaşamadım boşta 29 dereceyi gördüm oyunlarda Max 63 Derece'yi gördüm. WattMan sorunuyla da karşılaşmadım. İsterseniz FPS değerlerini paylaşabilirim.

Isı konusuna değinmek istiyorum özellikle Xfx'in Rx5600Xt GPU'su için, doğrudur 75 80 derecelerde geziyor fakat şunu söylemeliyim ki otomatik fan ayarı cidden düşük kalıyor tecrübemi anlatayım size; PUBG oyunun da kullanım %95 üstü haliyle full kullanım olduğu için sıcaklık max derecelere ulaşıyor 75 derece gibisinden fakat fan hızı %30u aşmıyor ve ses çıkmıyor kasadan haliyle, fakat bu fan hızını %40 yapınca ciddi anlamda bir değişiklik yaşadım hala ses rahatsız edici şekilde değil ve derece 63 de takılı kaldı. Anlattığıma göre ucuzluk bakımından XFX Rx5600Xt tercihiniz olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı