RX 5600 XT sistem alınır mı?

Sapphire 5600 XT kullanıyorum yazılımsal ve perforamans açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat sırf DLSS özelliği olduğu için 2060 alınır hocam.

5600XT sadece AMD oyunlarında RTX 2060'ı geçiyor diğerlerinde de RTX 2060 geçiyor ve DLSS, stabil driver gibi avantajları var. Fiyatları aynı iken 5600XT alınmaz minumum 400-500TL fiyat avantajı olması lazım.

Ben de 5600 XT TUF modeli var. Sapphire modellerinin Nitro modelleri sağlam olarak kastedilenlerden. Bu kartın soğutması çok üst seviye, en soğuk çalışan diyebilirim.

Hangi modelin soğutması iyi anlayamadım?

RT çok kullanacağımı sanmıyorum. AMD seçmemin de bir seçeneği daha var. O yüzden biraz AMD istiyorum.

2060 RT için daha günümüzde bile çok yeterli bir kart değil. Yeni yaygınlaşmaya başlayan bu teknolojinin gelişim hızı düşünülürse muhtemelen kısa zaman içinde RTX 2060 için bir isimlendirme olarak kalabilir. Bu yüzden ben de bu ikilemdeyken RX 5600XT satın aldım. Sanırım 3 ayı geçiyor. Bir kez yeşil ekran ile kapanma harici herhangi bir sorun yaşamadım. Üstelik kartıma yaptığım fan ayarı ile maximum %60 fan çalıştırarak 71 derece civarında oyun oynayabiliyorum. Bu yüzden önerim RX 5600XT olacak benim de. Giriş seviye OC olmayan RTX2060'lara o kadar parayı vermek bana mantıklı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı