Ben de 5600 XT TUF modeli var. Sapphire modellerinin Nitro modelleri sağlam olarak kastedilenlerden. Bu kartın soğutması çok üst seviye, en soğuk çalışan diyebilirim.Bu kartı çok gördüm ve beğendim ama AMD kartları için Sapphire modeli daha sağlam deniliyor. Ne kadar doğru acaba?
Ben de 5600 XT TUF modeli var. Sapphire modellerinin Nitro modelleri sağlam olarak kastedilenlerden. Bu kartın soğutması çok üst seviye, en soğuk çalışan diyebilirim.
Sapphire modelinin soğutması yeterlidir. İyi soğutmalı olarak TUF modelini kastediyorum.Hangi modelin soğutması iyi anlayamadım?
RT çok kullanacağımı sanmıyorum. AMD seçmemin de bir seçeneği daha var. O yüzden biraz AMD istiyorum.
Sapphire modelinin soğutması yeterlidir. İyi soğutmalı olarak TUF modelini kastediyorum.
Amazonda inanılmaz bir fiyatlandırma var. Alacaksanız orta-alt seviye 2060'lar yerine A tier 5600 XT alın.TUF modeli HB’da da uygun fiyata aslında.
Amazonda inanılmaz bir fiyatlandırma var. Alacaksanız orta-alt seviye 2060'lar yerine A tier 5600 XT alın.
Soğutma kalitesi olarak. Sapphire B tier kartlar arasında soğutma seviyesi olarak.Nedir bu A tier?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.