RX 5600 XT alınır mı?

graywolft

Femtopat
Daha fazla  
MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı almayı düşünüyorum. Isınmada bir sorun yaşar mıyım? Günlük yaklaşık 8 saat kullanılacak, erken ısınmaması lazım. RTX 2060 ile arasında kalmıştım ama bütçem olmadığı için AMD RX 5600 XT'ye geçmek durumunda kaldım. İnternette yeterince test göremedim özellikle sıcaklık yönünde. Bu konuda fikir verebilir misiniz? Kasa olarak iyi bir soğutma yapmak amacıyla Versa T25 Tempered Glass Mid-Tower Chassis alacağım. Sistemin diğer özellikleri:

Intel Core i5 10400F 2.90GHz.
MSI MAG B460M Mortar 2933MHz.
3000MHz 2 adet RAM kullanacağım.
MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kart?

Çok kararsızım bilgi verirseniz özellikle bu kart ya da ailesini kullananlar. Odam genelde sıcak oluyor cihazlar normalden de hızlı ısınabiliyor genelde. Sıcaklık benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka RX 5700 XT al derim ancak param yok illaki onu ya da başka bir şey alacağım dersen ben olsam almazdım çünkü ısınma problemleri var diye biliyorum NVIDIA serisine bakmanı öneririm özellikle 2060 Palit INNO3D falan eğer paran yetiyorsa ondan almakta fayda var ben NVIDIA almayacağım kardeşim diyorsan sana önerim Sapphire RX 5700 XT ben Radeon'ları sevmem kullanmam RX560 almıştım zamanında çok çektim o yüzden ben almam ancak bir arkadaşım var kendisi çok memnun hatta fanboyu oldu kendisi hiç kimseyi dinlemez RX 5700 XT'yi dinler öyle sevdi ancak ben almazdım bence 2060A biriktir ya da alabiliyorsan al yok diyorsan bence RX 5600XT alma.

Ekran kartını kullanıyorum kart pek ısınmıyor ama sadece biraz fazla ses çıkarıyor sese razıysanız almanızı öneririm, sürücü sorunlarının da bir çoğu giderildi zaten.

Ben sapphire modelini kullanıyorum günde 10-12 saat oyun oynamama rağmen 72 dereceyi geçmiyor. Herhangi bir sürücü sıkıntısı veya donanımsal bir sorun ile karşılaşmadım. 3 aydır da kullanıyorum.

Evet, Mech ısınan bir model, ama düzgün hava akışı olan bir kasa kullanılırsa sorun olmaz. Kullandığım için söylüyorum, ısınmaya bağlı bir sorun yaşamadım.
Doğru söylüyorsunuz da benim demek istediğim eğer alabilecek bütçesi varsa ondan daha iyi modeller var. Zaten şu anda ekran kartı piyasası berbat, çoğu ekran kartında stok yok. @graywolft tam bütçeni söyler misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı