RX 5600 XT benchmark düşük performans

Bu saçma siteyi kullanmayın. 3DMark Time Spy, Fire Strike veya Unigine Superposition ile test edin ve paylaşın, sonuçlara göre normal olup olmadığını bildiririz. Unigine Superposition bedava ve 1GB'a yakın, isterseniz onunla seri şekilde test edebilirsiniz. Extreme ayarında test etmenizi öneririm.

i
indiriyorum hocam
hocam görünüşe göre düşük baya

Dosya Ekleri

• Superposition_Benchmark_v1.1_3510_1621942905.png
    601,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
@Savacugur Bildirim gelmemiş, yeni gördüm. Kusura bakmayın. Puan düşük gözüküyor, 5600M ile daha yüksek skorlar alıyorum. AMD'den ayar yaptınız mı? Kartın sıcaklıkları test esnasında ne alemde? MSI Afterburner ile kontrol eder misin? GPU-Z görüntüsü de bırakabilirsen iyi olur.

Yok herhangi bir şey yapmadım sıcaklık 70 dereceye zor çıkıyor ısınma gibi bir olay olmuyor yani kasa da 3 egzoz fan var zaten işlemcidede 240mm sıvı soğutucu. Sebebi ne olabilir acaba

@Savacugur Bi' anormallik gözükmüyor. 5600 XT'lerin puanı mı bu kadar acaba? Ben 4K diye hatırlıyordum. Göz atayım internete. Testi tekrar yapar mısın?

Son düzenleme:
@Savacugur bi' anormallik gözükmüyor. 5600 XT'lerin puanı mı bu kadar acaba? Ben 4K diye hatırlıyordum. Göz atayım internete. Testi tekrar yapar mısın?

Tamam yaparım şöyle bir durumda var mesela bende ASUS B450M K Prime model bir anakart vardı bundan önce şu anki Gigabyte B450 Aorus Pro o varken 4K kayıt alabiliyordum oyun oynarken bu anakarta alamıyorum OBS hata veriyor fazla yük bindi die ve bu anakartta 3600 MHz RAM desteklediği yazıyor 3200'den fazla da çıkmıyor PSU da kaliteli SilverStone ST75F-GS Gold Plus 750W bu anakartta var bir şeyler bence hocam.

@Savacugur bi' anormallik gözükmüyor. 5600 XT'lerin puanı mı bu kadar acaba? Ben 4K diye hatırlıyordum. Göz atayım internete. Testi tekrar yapar mısın?

Acaba bu ekran kartı PCI-e 4.0 la mı tam performans veriyor.

Anakart BIOS'un son sürüm mü? RAM'lerin XMP profilindeki değer 3600 ise 3600'e çıkabilmeli, anakart RAM frekansı yönünde engel teşkil etmiyor. Yine de bu test sadece GPU odaklı. Farkın sadece RAM frekansından kaynaklanması imkansız.
Acaba bu ekran kartı PCI-e 4.0'la mı tam performans veriyor?
3.0 veya 4.0'ın bu programda fark yaratacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…