Anakart BIOS'un son sürüm mü? RAM'lerin XMP profilindeki değer 3600 ise 3600'e çıkabilmeli, anakart RAM frekansı yönünde engel teşkil etmiyor. Yine de bu test sadece GPU odaklı. Farkın sadece RAM frekansından kaynaklanması imkansız.
3.0 veya 4.0'ın bu programda fark yaratacağını sanmıyorum.
Evet son sürüm BIOS XMP 3200 ama OC ile 3600 çıkar yazıyor OC 3600 yazıyor anakart bilgilerinde ama maalesef 3250 bile olmuyor bunu da söylemek istedim ama asıl mesele GPU neden tam performans vermiyor acaba bakmadığım site kalmadı yabancı sitelerdede benimle aynı duruma düşen insanlar var farklı ekran kartları ile ama hepsine bilindik cevaplar verilmiş direver güncel mi DDU ile sil baştan yükle vs.
@Savacugur Ben de baktım biraz. VBIOS orijinal, driver WHQL, güç kaynağı iyi. Şaşırtıcı. Testi tekrarlayın bakalım, belki bug olmuştur puanı düşük gözükmüştür.
@Savacugur Ben de baktım biraz. VBIOS orijinal, driver WHQL, güç kaynağı iyi. Şaşırtıcı. Testi tekrarlayın bakalım, belki bug olmuştur puanı düşük gözükmüştür.
@Savacugur ben de baktım biraz. VBIOS orijinal, driver WHQL, güç kaynağı iyi. Şaşırtıcı. Testi tekrarlayın bakalım, belki bug olmuştur puanı düşük gözükmüştür.