RX 5600 XT CS:GO ani takılma

yakoo

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar geçen hafta i5 8400 + 1050 Ti'lı pcmin ekran kartını RX 5600XT'ye yükselttim. Yüksek kaliteli oyunlarda hiçbir sıkıntı çekmiyorum fakat CS tarzı oyunlarda 1050 Ti kartım ile sıkıntısız oynarken bu kartta özellikle düşük çözünürlüğe aldığımda ara ara drop giriyor ve bunu hissediyorum. 1080 ile 1280×960 arasında FPS farkı yok ama düşük çözünürlükte bu drop olayı canımı sıktı. Özellikle CS düşük çözünürlükle daha alışık olduğum için, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İşlemci i5 8400
Ekran kartı XFX RX5600 XT
RAM 16 GB 2666MHz
512 SSD
700 PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamanız açısından örnekle anlattım. Sizin başınıza gelen olay oyunla ilgili bir sıkıntı olabilir ama daha yüksek FPS işlemciyi zorlar, bu bir kural.

Şimdi şurda hemfikir olalım. Tamam diyelim ki siz haklısınız daha yüksek FPS işlemciyi zorlasın.
Fakat oyunu hangi ayarda oynarsak oynayalım aynı FPS'yi alıyoruz ortalama.
Burda ayarı düşürünce daha yüksek FPS alıyorum diyen varssa söylesin tam tersi yüksek ayarda daha çok FPS veriyor 20-30 kadar.

Keşke direk amd sistem toplasaydım şimdi işlemciyi değiştirmeye kalksam anakartı da değiştiricem bu fiyatlarda intel alınmaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…