RX 5600 XT kod 43 hatası

xpeligro

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. 1 aydır RX 5600 XT kullanıcısıyım. 2 gün önce sanırım Windows Update yapmış ve kod 43 hatası almaya başladım. Herhangi bir driver yüklediğimde kod 43 hatası alıyorum. İnternette araştırıp yapmadığım şey kalmadı. En güncel Windows sürümünü kullanıyorum. Manuel yüklediğim driver da güncel. Format atmak bile çözüm değil. Nedeni nedir bilen biri var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücünün eğer güncel ise eski bir sürüme geçmeyi deneyin ya da tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorununuz çözülecektir, istersen Microsoft'un sitesinden de bak kısa süre önce kuzenimin bilgisayarında olmuştu bu sorun ordan biliyorum.

Hocam, format bile atsanız güncelleme yapmadan sürücüyü kurmayın. Eksik güncelleme sebep olabilir. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp 20.9.1 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyin. Dediğim gibi eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın.
Düzelmezse, temiz kurulum yapıp deneyin. Dediğim gibi acele etmeyin. Güncellemeleri eksiksiz olarak yapın. Daha sonra sürücüyü kurun.

Dediğiniz şeyi denedim. Hala aynı sorun devam ediyor. Teşekkürler vakit ayırıp cevap yazdığınız için.
Denedim birkaç sefer ama olmadı maalesef. Teşekkürler vakit ayırıp cevap yazdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…