Sıklıkla oluyor. Takip ederseniz muhakkak denk gelirsiniz.Hocam ne sıklıkla oluyor bu indirimler? Bu aralar Japonya'dan TUF 3060 Ti alacaktım 7500TL'ye. Sizce beklemeye değer mi?
Sıklıkla oluyor. Takip ederseniz muhakkak denk gelirsiniz.Hocam ne sıklıkla oluyor bu indirimler? Bu aralar Japonya'dan TUF 3060 Ti alacaktım 7500TL'ye. Sizce beklemeye değer mi?
LHR modeller oluyor değil mi? Çünkü LHR değilse ben alana kadar madenciler sömürür iki dakikada.Sıklıkla oluyor. Takip ederseniz muhakkak denk gelirsiniz.
Ben 1 hafta önce sipariş verdim, ama yinede her gece takip ediyorum. En son 7800e MSI RTX 3060ti gördüm. 8500TL'ye RTX 3070ti gördüm, siparişimi iptal edip alıcaktım ama bugun kargoya verilmiş. Japonya biraz sıkıntılı sanırım, garantisiz oluyormuş. Attığım linklerden takip edebilirsiniz, genelde gece 12'den sonra güzel fırsatlar oluyor.Hocam ne sıklıkla oluyor bu indirimler? Bu aralar Japonya'dan TUF 3060 Ti alacaktım 7500TL'ye. Sizce beklemeye değer mi?
Asus Tuf RTX 3060Ti modelini ben amazon.tr den 7300TL'ye satın aldım 1 hafta önce.Ben 1 hafta önce sipariş verdim, ama yinede her gece takip ediyorum. En son 7800e MSI RTX 3060ti gördüm. 8500TL'ye RTX 3070ti gördüm, siparişimi iptal edip alıcaktım ama bugun kargoya verilmiş. Japonya biraz sıkıntılı sanırım, garantisiz oluyormuş. Attığım linklerden takip edebilirsiniz, genelde gece 12'den sonra güzel fırsatlar oluyor.
Amazon.com.tr Yeni Çıkan Ürünler: Ekran Kartları adlı listede çok satan yeni ürünler ve ileride çıkacak ürünler
Amazon.com.tr Yeni Çıkan Ürünler: Ekran Kartları adlı listede çok satan yeni ürünler ve ileride çıkacak ürünlerwww.amazon.com.trAmazon.co.uk Hot New Releases: The bestselling new and future releases in Graphics Cards
Amazon.co.uk Hot New Releases: The bestselling new and future releases in Graphics Cardswww.amazon.co.ukAmazon.de Neuerscheinungen: Die beliebtesten Neuheiten in Grafikkarten
Amazon.de Neuerscheinungen: Die beliebtesten Neuheiten in Grafikkartenwww.amazon.deAmazon.fr Dernières nouveautés: Les meilleures ventes parmi les nouveautés déjà sorties ou à venir dans Cartes graphiques
Amazon.fr Dernières nouveautés: Les meilleures ventes parmi les nouveautés déjà sorties ou à venir dans Cartes graphiqueswww.amazon.frAmazon.it Le novità più interessanti: Tutte le novità e le prossime uscite in Schede grafiche
Amazon.it Le novità più interessanti: Tutte le novità e le prossime uscite in Schede grafichewww.amazon.it
Teşekkürler, evet garantisiz oluyor fakat ürün Amazon.co.jp olunca çok fazla problem yaşamıyorsun diye biliyorum.Ben 1 hafta önce sipariş verdim, ama yinede her gece takip ediyorum. En son 7800e MSI RTX 3060ti gördüm. 8500TL'ye RTX 3070ti gördüm, siparişimi iptal edip alıcaktım ama bugun kargoya verilmiş. Japonya biraz sıkıntılı sanırım, garantisiz oluyormuş. Attığım linklerden takip edebilirsiniz, genelde gece 12'den sonra güzel fırsatlar oluyor.
Amazon.com.tr Yeni Çıkan Ürünler: Ekran Kartları adlı listede çok satan yeni ürünler ve ileride çıkacak ürünler
Amazon.com.tr Yeni Çıkan Ürünler: Ekran Kartları adlı listede çok satan yeni ürünler ve ileride çıkacak ürünlerwww.amazon.com.trAmazon.co.uk Hot New Releases: The bestselling new and future releases in Graphics Cards
Amazon.co.uk Hot New Releases: The bestselling new and future releases in Graphics Cardswww.amazon.co.ukAmazon.de Neuerscheinungen: Die beliebtesten Neuheiten in Grafikkarten
Amazon.de Neuerscheinungen: Die beliebtesten Neuheiten in Grafikkartenwww.amazon.deAmazon.fr Dernières nouveautés: Les meilleures ventes parmi les nouveautés déjà sorties ou à venir dans Cartes graphiques
Amazon.fr Dernières nouveautés: Les meilleures ventes parmi les nouveautés déjà sorties ou à venir dans Cartes graphiqueswww.amazon.frAmazon.it Le novità più interessanti: Tutte le novità e le prossime uscite in Schede grafiche
Amazon.it Le novità più interessanti: Tutte le novità e le prossime uscite in Schede grafichewww.amazon.it
Asus Tuf RTX 3060Ti modelini ben amazon.tr den 7300TL'ye satın aldım 1 hafta önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.