RX 5600 XT satılıp RTX 3060 Ti alınır mı?

Sıklıkla oluyor. Takip ederseniz muhakkak denk gelirsiniz.
LHR modeller oluyor değil mi? Çünkü LHR değilse ben alana kadar madenciler sömürür iki dakikada.

Hocam ne sıklıkla oluyor bu indirimler? Bu aralar Japonya'dan TUF 3060 Ti alacaktım 7500TL'ye. Sizce beklemeye değer mi?
Ben 1 hafta önce sipariş verdim, ama yinede her gece takip ediyorum. En son 7800e MSI RTX 3060ti gördüm. 8500TL'ye RTX 3070ti gördüm, siparişimi iptal edip alıcaktım ama bugun kargoya verilmiş. Japonya biraz sıkıntılı sanırım, garantisiz oluyormuş. Attığım linklerden takip edebilirsiniz, genelde gece 12'den sonra güzel fırsatlar oluyor.

Ben 1 hafta önce sipariş verdim, ama yinede her gece takip ediyorum. En son 7800e MSI RTX 3060ti gördüm. 8500TL'ye RTX 3070ti gördüm, siparişimi iptal edip alıcaktım ama bugun kargoya verilmiş. Japonya biraz sıkıntılı sanırım, garantisiz oluyormuş. Attığım linklerden takip edebilirsiniz, genelde gece 12'den sonra güzel fırsatlar oluyor.

Asus Tuf RTX 3060Ti modelini ben amazon.tr den 7300TL'ye satın aldım 1 hafta önce.

Asus Tuf RTX 3060Ti modelini ben amazon.tr den 7300TL'ye satın aldım 1 hafta önce.
Teşekkürler, evet garantisiz oluyor fakat ürün Amazon.co.jp olunca çok fazla problem yaşamıyorsun diye biliyorum.

Ayrıca bayağı bi' ucuza satılıyor normale göre. Dikkatli kullanıp aradaki fiyat farkına garanti göz ardı edilebilir şahsen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı