RX 5600 XT sistem alınır mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
ABCD21C2-2B67-4E43-A108-4C48BEB31952.png

53A11199-9F33-46C6-9A50-4B35F47630D6.png

Görüntülerdeki parçaları almayı düşünüyorum. Ekran kartında kararsızım şu an. Biraz takip etme şansım oldu indirime girmiş bu ürünler. Acaba daha da indirime girer mi? Yoksa inmişken alınır mı?

Bu kart neden bu kadar çok öneriliyor? Çoğu konu da bu kartı görüyorum. @passat @EgeSR

İncelemelere baktığım da 5600 XT sanki daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Zotac RTX 2060 öneririm. Kasa PSU ve SSD nedir?

SSD 860 Evo alacağım.

Kasa ve PSU en son karar vereceğim. Daha seçmedim.

Bu kart neden bu kadar çok öneriliyor? Çoğu konu da bu kartı görüyorum. @passat @EgeSR

Yanlış bakmamışsınız, 5600 XT daha güçlü. Ancak bu kart ile hala yazılımsal sorun yaşayanlar var, buna bağlı olarak daha sorunsuz ancak daha az performanslı 2060 öneriliyor. Düşük fiyata düzgün bir soğutma sağlayabilirsiniz 5600 XT alarak. Ayrıca RT özelliğinden yararlanmak gibi bir düşünceniz yoksa 5600 XT seçmek daha mantıklı olacaktır.

Aslında 5600XT ile daha fazla FPS alırsınız, arkadaşların attıkları kartların clock hızları çok düşük ben tavsiye etmiyorum. ASUS TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC 14Gbps Specs Ben bu kartı öneriyorum F/P olarak. Ucuza güzel bir RTX 2060 bulursan onu alabilirsin ama. Yine de DLSS falan seni yanıltmasın, AMD de Image Sharpening özelliği var.

Yanlış bakmamışsınız, 5600 XT daha güçlü. Ancak bu kart ile hala yazılımsal sorun yaşayanlar var, buna bağlı olarak daha sorunsuz ancak daha az performanslı 2060 öneriliyor. Düşük fiyata düzgün bir soğutma sağlayabilirsiniz 5600 XT alarak. Ayrıca RT özelliğinden yararlanmak gibi bir düşünceniz yoksa 5600 XT seçmek daha mantıklı olacaktır.

AMD tarafından RTX alternatifi bir özellik gelmeyecek mi?

Aslında 5600XT ile daha fazla FPS alırsınız, arkadaşların attıkları kartların clock hızları çok düşük ben tavsiye etmiyorum. ASUS TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC 14Gbps Specs Ben bu kartı öneriyorum F/P olarak. Ucuza güzel bir RTX 2060 bulursan onu alabilirsin ama. Yine de DLSS falan seni yanıltmasın, AMD de Image Sharpening özelliği var.

Bu kartı çok gördüm ve beğendim ama AMD kartları için Sapphire modeli daha sağlam deniliyor. Ne kadar doğru acaba?

AMD tarafından RTX alternatifi bir özellik gelmeyecek mi?
RTX özelliği kullanılabilse bile bu kartlarda RT özelliğini stabil şekilde kullanmanızı sağlayacak Tensor çekirdekleri yok. Ancak DLSS alternatifi FidelityFX teknolojisi şu an gündemde. Eğer çoğu oyuna bunu uyarlayıp sağlam bir teknoloji ortaya çıkarırlarsa AMD büyük avantajlı olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı