RX 5600 XT Sistem kaç yıl götürür?

Peki ASUS Dual 5500XT R5 3600 sistem ne kadar götürür? Battlefront 2 (genelde Ultra-High bazen medium) rockt League Fortnite oynuyorum günde en fazla 2- 2.30 saat oynuyorum.
Ekran kartınız 4 GB olan model mi yoksa 8 GB olan model mi ? 8 ise 4-5 senesi var bence karışık ayarlar ile. 4 GB ise 2-3 sene sonra yetersiz gelecektir .

Normal şartlarda 2-3 sene ultrada gider gibi (ama her oyunda değil tabii) sonrasında kademe kademe düşürerek uzun süre kullanabilirsin bence. Hatta arada işlemci durup GPU yükseltme yaparsan zaten halay çeke çeke uzun süre kullanırsın:)

Kart 3 yılda sistem gereksinimleri açısından o zaman çıkan oyunu ultra oynatır gibime geliyor. Bu arada her şey Ultra değil birkaç ayar High da olabilir 60 FPS'e ayarlamak için.
Dostum son cümlen benim ilk dediğim ile çelişiyor. Şuanda 2021 yılında ki oyunlarda bile kart ultrada 60 da zorlanırken 3 yıl sonra açacağını düşünmüyorum, İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı