RX 5600 XT ve R5 3600 sistemde No Man's Sky takılıyor

ze10x

Megapat
Gamepass'in PC versiyonunu kullanıyorum, diğer oyunlarda sıkıntı yaşamadım ama No Man's Sky bir türlü çalışmıyor. Oyunun açılmasından tutun, loading ekranında ve oyun içinde bile 30 saniyelik takılmalar mevcut.
CPU: R5 3600
GPU: RX 5600 XT

İnternette bolca araştırdım genellikle AMD GPU ve CPU ikilisinde yaşanan bir sorunmuş, benim gibi sistemi olan arkadaşlar imkanı varsa deneyebilir mi oyunu bir sıkıntı olup olmadığını anlamak adına? Çünkü hiçbir çözümü bulamadım; grafik dosyalarıyla da oynadım, 5 kere sildim yeniden yükledim. İmkanım olsa Steamden alacağım ama yok şu anlık gamepassten oynamak zorundayım ama oynayamıyorum da, kaldım bu paradoxta.

16

Bu arada sorun çok yaygın, Reddit'te, Microsoft forumlarında yabancı-yerli çoğu kişi bu konu hakkında konu açmış (1 yıldan eski konular dahi var) ama ne hikmetse bayadır çözülmemiş bu sorun. Birkaç gün önce update bile geldi oyuna ama sorun hala devam ediyor. Sistemimde herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum, sürücülerim güncel, donanımlar arızasız. Sadece bu oyunda sıkıntı yaşıyorum.

16.

Bu arada sorun çok yaygın, Reddit'te, Microsoft forumlarında yabancı-yerli çoğu kişi bu konu hakkında konu açmış (1 yıldan eski konular dahi var) ama ne hikmetse bayağıdır çözülmemiş bu sorun. Birkaç gün önce Update bile geldi oyuna ama sorun hala devam ediyor. Sistemimde herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum, sürücülerim güncel, donanımlar arızasız. Sadece bu oyunda sıkıntı yaşıyorum.

Hocam oyun sorunlu o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı