RX 5600 XT ve Ryzen 5 3600 sistem nasıl?

Tarık ACARGÜN

Centipat
Tecrübeli olmadığım bilgisayar toplama konusunda araştırmalarım sonucunda bir bilgisayar topladım.

Bütçem 9.000 - 10.000 tl ile sınırlı.Uyum ve performans açısından sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Eksik veya fazla gördüğünüz bir parça varsa (özellikle anakarttan çok emin değilim) ve sistemde herhangi bir bios işlemi gerektiren durum varsa hangisiyle değiştirmemi önerirsiniz.

Bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Kasa: COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Harddisk:
SSD:
Anakart:
Ekran kartı:
RAM:
Güç kaynağı:
Monitör:
İşlemci:

Son düzenleme:
Hocam o sistem çok pahalı olmuş, bunu öneririm:
⦁ AMD Ryzen 7 3700X (2420TL-Sitem)
⦁ Biostar X570 Racing GTA (1150TL-GarajOnline)
⦁ Crucial Ballistix 8GB 3000MHz CL15 (E-DIE) (310TL-DFS) (2 adet)
⦁ MSI RX 5700 XT Gaming X OC 8 GB (3400TL-MediaMarkt)
⦁ Kingston A2000 500GB NVMe (600TL-Teknobiyotik)
⦁ DarkFlash Aquarius Mesh ARGB (370TL-Ucuztedarik)
⦁ High Power Performance GD 750W 80+ Gold (650TL-Teknobiyotik)
Monitörden @fryzen ve @Sylveon daha iyi anlar.

Aslında bilgisayarı bir başkasına toplayacağım ve onlarında güvenip alışveriş yapacakları tek yer vatan olduğu için o şekilde değerlendirip geri dönüş yapma imkanınız var mıdır acaba tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca monitör dahil bütçem bu olduğu için sizin sistem bana biraz pahalı gelecektir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Aslında bilgisayarı bir başkasına toplayacağım ve onların da güvenip alışveriş yapacakları tek yer Vatan olduğu için o şekilde değerlendirip geri dönüş yapma imkanınız var mıdır acaba, tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca monitör dahil bütçem bu olduğu için sizin sistem bana biraz pahalı gelecektir diye düşünüyorum
Tek Vatan`dan bu sistem mümkün değil bu fiyata olmaz. Çoğu parçayı kısmak zorunda kalırız. Benim sistem 9000TL civarı yapıyor, anakart olarak Depopark`tan B450M Pro4 seçersek güzel bir monitör sığar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı