yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 20 Mart 2022 #21 EmirhanTr82 dedi: RX 6600 XT 3060 daha iyi 3060 Ti geçiyor. Genişletmek için tıkla... RX 6600 XT 3060'dan %10 civarı daha iyi ve daha ucuz 3060 Ti ikisinden de iyi ama aradaki farka değer mi bilmem.
EmirhanTr82 dedi: RX 6600 XT 3060 daha iyi 3060 Ti geçiyor. Genişletmek için tıkla... RX 6600 XT 3060'dan %10 civarı daha iyi ve daha ucuz 3060 Ti ikisinden de iyi ama aradaki farka değer mi bilmem.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #22 MithraT dedi: Tahmini 10 11 mi hocam. Bu arada mining için kullanılmadı fakat nedenini bilmediğim şekilde oyunlarda drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer 9 liraya satarsanız çok iyi olur.
MithraT dedi: Tahmini 10 11 mi hocam. Bu arada mining için kullanılmadı fakat nedenini bilmediğim şekilde oyunlarda drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer 9 liraya satarsanız çok iyi olur.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #23 EmirhanTr82 dedi: Yok hocam 8 9 lira. @MithraT Bilgisayar Fiyatları ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 2 Genişletmek için tıkla... Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama.
EmirhanTr82 dedi: Yok hocam 8 9 lira. @MithraT Bilgisayar Fiyatları ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 2 Genişletmek için tıkla... Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #24 yusufcan1636 dedi: RX 6600 XT 3060'dan %10 civarı daha iyi ve daha ucuz 3060 Ti ikisinden de iyi ama aradaki farka değer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Eder ama reis şimdi piyasa genel anlamda bu. MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Siz ilk başta 10 bin TL koyun eğer soran yok azıcık indirin öyle yapıp satın. MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... @MithraT bu video bakınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusufcan1636 dedi: RX 6600 XT 3060'dan %10 civarı daha iyi ve daha ucuz 3060 Ti ikisinden de iyi ama aradaki farka değer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Eder ama reis şimdi piyasa genel anlamda bu. MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Siz ilk başta 10 bin TL koyun eğer soran yok azıcık indirin öyle yapıp satın. MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MithraT dedi: Hocam onlar 2 fanlı model benimki 3 fanlı ve overclock Edition fark etmezmi yani aynısı 13500'e koyan vardı o abartı ama. Genişletmek için tıkla... @MithraT bu video bakınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 20 Mart 2022 #25 EmirhanTr82 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eder ama reis şimdi piyasa genel anlamda bu. Siz ilk başta 10 bin TL koyun eğer soran yok azıcık indirin öyle yapıp satın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3060 bu bütçede hiç değerlendirilmemeli bence.
EmirhanTr82 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eder ama reis şimdi piyasa genel anlamda bu. Siz ilk başta 10 bin TL koyun eğer soran yok azıcık indirin öyle yapıp satın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3060 bu bütçede hiç değerlendirilmemeli bence.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #26 Eğer aklınızda soru işareti kalırsa videolardan sonra buradayım sorunuz yanıtlarım. yusufcan1636 dedi: 3060 bu bütçede hiç değerlendirilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Eğer aklınızda soru işareti kalırsa videolardan sonra buradayım sorunuz yanıtlarım. yusufcan1636 dedi: 3060 bu bütçede hiç değerlendirilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 20 Mart 2022 #27 @KeyN_N komik bir durum olduğunu düşünmüyorum.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #28 yusufcan1636 dedi: @KeyN_N komik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde o şahıs gelir ve bütün her şeyi bozar siz aldırmayınız onu.
yusufcan1636 dedi: @KeyN_N komik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde o şahıs gelir ve bütün her şeyi bozar siz aldırmayınız onu.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 20 Mart 2022 #29 yusufcan1636 dedi: @KeyN_N komik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum. EmirhanTr82 dedi: Genelde o şahıs gelir ve bütün her şeyi bozar siz aldırmayınız onu. Genişletmek için tıkla... Aldığın ürünü savunuyorsun. Anlayışla karşılıyorum.
yusufcan1636 dedi: @KeyN_N komik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum. EmirhanTr82 dedi: Genelde o şahıs gelir ve bütün her şeyi bozar siz aldırmayınız onu. Genişletmek için tıkla... Aldığın ürünü savunuyorsun. Anlayışla karşılıyorum.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #30 @401146 401146 dedi: Ben düşünüyorum. Aldığın ürünü savunuyorsun. Anlayışla karşılıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz burada insanlara bilgi vermeye çalışıyoruz komik mi komik değil diye yorum yapmak için değil.
@401146 401146 dedi: Ben düşünüyorum. Aldığın ürünü savunuyorsun. Anlayışla karşılıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz burada insanlara bilgi vermeye çalışıyoruz komik mi komik değil diye yorum yapmak için değil.