RX 5600XT boşta 57 derecede çalışıyor

BIOS'a giremiyorum her kombinasyonu denedim olmadı. Evet o tıklamadan sonra böyle oldu. HDMI kablosu yok monitörde TV'ye uyarsa TV'den deneyeceğim.

Tıkladım ama ne BIOS ne de F8 çalışıyor defalarca denedım ama açılmadı.

HDMI kablosu ıle TV'ye bağlasam olur mu açılması için.

Son düzenleme:
@Rhudenz bağlayabilirsin, olmazsa BIOS pilini çıkarıp 2-3 dakika bekledikten sonra geri tak belki bir faydası olur. Çok garip BIOS ekranı da mı çıkmadı hiç?

BIOS ekranı hiç gelmedi. HDMI ile TV'ye bağladım fabrıka ayarlarına dönmek için internet gerekiyor mu?

Şu an tam olarak ne yapmam gerekiyor. Monitör geldi. AMD Radeon fabrika ayarlarına dön dedim TV'den çıkarıp monitöre geri taktım problem hala aynı BIOS'tan mı yapmam gerekiyor. BIOS'tan nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fan ayarları iyi olmayabilir bu yolla ayarla.

Şu an tam olarak ne yapmam gerekiyor. Monitör geldi. AMD Radeon fabrika ayarlarına dön dedim TV'den çıkarıp monitöre geri taktım problem hala aynı BIOS'tan mı yapmam gerekiyor. BIOS'tan nasıl yapabilirim?

O özel çözünürlüğü oluşturduğun yerden sileceksin bu kadar. Beceremezsen AMD Cleanup Utility indir sitesinden kaldır baştan kur sürücüyü.

Fazlasıyla işimi gördü tek sorun açılması. 165Hz monitör ü tanımıyor onu da düzeltebilirsem harika olacak. BIOS'a giremiyorum başlatırken Shift'le giriyorum mavi ekranda kalıyor.
O özel çözünürlüğü oluşturduğun yerden sileceksin bu kadar. Beceremezsen AMD Cleanup Utility indir sitesinden kaldır baştan kur sürücüyü.

Kayıtlı özel çözünürlük gözükmüyor. Yeni oluşturup 165Hz yapsam olur mu? TV de internet yok kurulumda sıkıntı yaşıyabilirim.

Son düzenleme:

Hayır özel çözünürlük gözükmesi lazımdı neyse. Gelişmiş görüntü ayarlarından farklı bir hz seç ne olacak bakalım. Masaüstü sağ tıktan ulaşabilirsin. Ben PC'ye geçip ekran görüntüsü de atarım.

60Hz gözüküyor sadece. Radeon'u kaldırmaktan başka çözümüm kalmadı. Kurmadan monitöre takmalı mıyım kurduktan sonra mı monitöre takayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…