Rudenz
Hectopat
Başka monitör olabilir, televizyon olabilir. Sen o cvt azaltılmış tıklamayı yaptın böyle oldu değil mi? BIOS'a girebiliyor musun veya F8 çalışmıyor mu? Normalde bunun da çözmesi gerekli.
![]()
What is VGA Mode?
Meaning of VGA Mode, troubleshooting option with a 640 x 480 resolution for diagnosing video card issues, including driver conflicts and display problems.www.computerhope.com
BIOS'a giremiyorum her kombinasyonu denedim olmadı. Evet o tıklamadan sonra böyle oldu. HDMI kablosu yok monitörde TV'ye uyarsa TV'den deneyeceğim.
Başka monitör olabilir, televizyon olabilir. Sen o cvt azaltılmış tıklamayı yaptın böyle oldu değil mi? BIOS'a girebiliyor musun veya F8 çalışmıyor mu? Normalde bunun da çözmesi gerekli.
![]()
What is VGA Mode?
Meaning of VGA Mode, troubleshooting option with a 640 x 480 resolution for diagnosing video card issues, including driver conflicts and display problems.www.computerhope.com
Tıkladım ama ne BIOS ne de F8 çalışıyor defalarca denedım ama açılmadı.
![]()
What is VGA Mode?
HDMI kablosu ıle TV'ye bağlasam olur mu açılması için.
Son düzenleme: