RX 5600XT & i5 9400F sisteme yükseltme önerisi

Bence işlemci yükseltmesi yakışır gibi. O kasayla işlemci nasıl max 70, ekran kartı nasıl 65 derece görüyor aklım almıyor. Yakında güzel bir kasa değişimi şart çünkü resmini atmıştınız 😅 intel işlemcilerin 2. El piyasası bile aşırı derecede yüksek, gereksiz pahalılar yani. Olmadı AMD işlemci ve AM4 bir anakart bakarsınız.
9. nesilin üstüne çıkılmıyor zaten hocam. Sırf upgrade olsun diye de aynı soketin i7-i9'una geçmek bence gereksiz. Tabi son karar konu sahibinin.
Ah bi AM4 soket olsaydı😄

9. nesilin üstüne çıkılmıyor zaten hocam. Sırf upgrade olsun diye de aynı soketin I7-I9'una geçmek bence gereksiz. Tabii son karar konu sahibinin.
Ah bir AM4 soket olsaydı😄

Hocam aslında AM4 geçmek için R3 alasım varda i5 çok daha güçlü gibi.

9. nesilin üstüne çıkılmıyor zaten hocam. Sırf upgrade olsun diye de aynı soketin i7-i9'una geçmek bence gereksiz. Tabi son karar konu sahibinin.
Ah bi AM4 soket olsaydı😄
Haklısınız, AMD işlemciler intel işlemcilere göre çok daha ucuz. daha iyi ve daha ucuz AMD işlemciler bulunabilir. İntel ile aradaki fiyat farkıyla da anakart alınabilir belki.

Fakat AMD işlemciler için yüksek MHz'li RAM almam lazım.

Hocam aslında AM4 geçmek için R3 alasım varda i5 çok daha güçlü gibi.
R3 işlemciler beslemez o kartı. R5 3600'ün fiyatını bilmiyorum ancak en kötü o alınmalı gibi. Ekran kartınıza denk 1080 kullanıyorum biliyorsunuz zaten R5 2600X bile bazı oyunlarda darboğaz yapıyor.

Haklısınız, AMD işlemciler intel işlemcilere göre çok daha ucuz. daha iyi ve daha ucuz AMD işlemciler bulunabilir. İntel ile aradaki fiyat farkıyla da anakart alınabilir belki.
Resmen ömürlük soket hocam AM4, hatta sanırım yine işlemci çıkacak

R3 işlemciler beslemez o kartı. R5 3600'ün fiyatını bilmiyorum ancak en kötü o alınmalı gibi. Ekran kartınıza denk 1080 kullanıyorum biliyorsunuz zaten R5 2600X bile bazı oyunlarda darboğaz yapıyor.
Haklısınız hocam downgrade olurdu.

İllaki Ram yükseltilecek zaten 12 GB Ram ile nereye kadar 😀
16 bile sınırda artık. Ama biraz daha idare edecektir zaten , onun öncesinde asıl Vram kısıtlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı