RX 5600XT MH/s değeri azaldı

Kusura bakmayın şimdi ki diyeceklerim şahsi görüşüm belki şimdi perma ban bile yiyebilirim ama şunu dile getirmek istiyorum. Umarım en kısa Zaman'da hiçbir şekilde mining yapamazsınız. Sizin yüzünüzden aylarca biriktirdiğim parayla hayalimi kurduğum PC'yi almama en az 2 sene ertelemek zorunda kaldım. Ne var erkek adam gibi işte çalışıp bedavadan para kazanmasanız? Umarım dediklerimi bir de kendinizi benim yerime koyup anlarsınız.

Sende kendini bizim yerimize koy, yatigimiz yerden para kazaniyoruz, ve ayrica ekran karti sadece mining yuzunden bulunmuyor, kendin için kim bilir kac bin insanin parasi olmasin istiyorsun 😙

Senin bilgisayar alacak olman, benim umrumda değil. Ben oturduğum yerden para kazanabiliyorsam, bunu yaparım ve başkasını düşünmem.

Burası oyun değil, gerçek hayat. Kim paranın kokusunu alırsa, ilk önce o satar herkesi. Birisi bilgisayar alacak diye, ben para kazanmamı engellemem.

Sende kendini bizim yerimize koy, yatigimiz yerden para kazaniyoruz, ve ayrica ekran karti sadece mining yuzunden bulunmuyor, kendin için kim bilir kac bin insanin parasi olmasin istiyorsun 😙
Kendim için değil, tüm durumu çok iyi olmayan insanların sizin yüzünüzden hayalindeki PC lere kavuşamaması moralimi bozuyor. Alt tarafı GT750 bile 800tl olmuş ki 400TL di 2020 nin başlarında. Siz devam ettik'çe veya Hacklenme, Saldırı ve Mining konusunu engelleyecek bir durum olmadık'ça kimse bir şey alamayacak. Tamam iyi yattığınız yerden para kazanıyorsunuz da bir iki piyasaya bakın ne hale gelmiş? Arkanızdakileri düşünün. Hem gerçekten Mining ten elde ettiğin payı gönül rahatlığı ile harcayabiliyormusun?
Bu arada 😙 ekran kartin olsa emin ol sende mining yaparsin.
Olsa elimi bile sürmem. Sürecek insan olsam asla böyle konuşmam, ve 3090TI sahibi olsam bile yapmayacam.

Senin bilgisayar alacak olman, benim umrumda değil. Ben oturduğum yerden para kazanabiliyorsam, bunu yaparım ve başkasını düşünmem.

Burası oyun değil, gerçek hayat. Kim paranın kokusunu alırsa, ilk önce o satar herkesi. Birisi bilgisayar alacak diye, ben para kazanmamı engellemem.
Beni afedersin ama beni bir yerine bile takma, başka iyi PC toplamak isteyen insanlara bir bak. Anca .PNG ye baktırır oldunuz.
Kişisel bilgisayarımızda yapmamızdan sana ne? Gidip başka yerde ağlayabilirsin. Sanki 50 tane kart topladık.
Kişisel bilgsayarında yaptığın şeyler binlerce insanı etkiliyor. Piyasa bitince ağlayan kim olacak görürüz.

Dilerim senin gibi düşünen kim varsa umarım ekran kartsız kalırsınız. Azıcık aklın olsa burada sadece 1 adet kendi kişisel ekran kartımızla kazım yaptığımızı anlardın. Biz 32-50 tane ekran kartı alıp mining yapmıyoruz. Bu ekran kartını ben yakaladım alnımın teriyle aldım. Senin hiçbir şekilde ekran kartımla ne yapacağım seni ilgilendirmez. Burada sen suçu üreticide aramak yerine madenciler şöyle madenciler böyle işte. Allah akıl fikir versin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı