Sadece bir kişi de olsa tamam da aynı dertten muzdarip olmuşsunuz hepiniz, ya driver ile alakalı bir durumdur ya da kazım zinciri.Mh/s değeri azalmaz hiçbir zaman. Gelen Share oranı azalır.
Kusura bakmayın şimdi ki diyeceklerim şahsi görüşüm belki şimdi perma ban bile yiyebilirim ama şunu dile getirmek istiyorum. Umarım en kısa Zaman'da hiçbir şekilde mining yapamazsınız. Sizin yüzünüzden aylarca biriktirdiğim parayla hayalimi kurduğum PC'yi almama en az 2 sene ertelemek zorunda kaldım. Ne var erkek adam gibi işte çalışıp bedavadan para kazanmasanız? Umarım dediklerimi bir de kendinizi benim yerime koyup anlarsınız.
Kendim için değil, tüm durumu çok iyi olmayan insanların sizin yüzünüzden hayalindeki PC lere kavuşamaması moralimi bozuyor. Alt tarafı GT750 bile 800tl olmuş ki 400TL di 2020 nin başlarında. Siz devam ettik'çe veya Hacklenme, Saldırı ve Mining konusunu engelleyecek bir durum olmadık'ça kimse bir şey alamayacak. Tamam iyi yattığınız yerden para kazanıyorsunuz da bir iki piyasaya bakın ne hale gelmiş? Arkanızdakileri düşünün. Hem gerçekten Mining ten elde ettiğin payı gönül rahatlığı ile harcayabiliyormusun?Sende kendini bizim yerimize koy, yatigimiz yerden para kazaniyoruz, ve ayrica ekran karti sadece mining yuzunden bulunmuyor, kendin için kim bilir kac bin insanin parasi olmasin istiyorsun![]()
Olsa elimi bile sürmem. Sürecek insan olsam asla böyle konuşmam, ve 3090TI sahibi olsam bile yapmayacam.Bu aradaekran kartin olsa emin ol sende mining yaparsin.
Beni afedersin ama beni bir yerine bile takma, başka iyi PC toplamak isteyen insanlara bir bak. Anca .PNG ye baktırır oldunuz.Senin bilgisayar alacak olman, benim umrumda değil. Ben oturduğum yerden para kazanabiliyorsam, bunu yaparım ve başkasını düşünmem.
Burası oyun değil, gerçek hayat. Kim paranın kokusunu alırsa, ilk önce o satar herkesi. Birisi bilgisayar alacak diye, ben para kazanmamı engellemem.
Kişisel bilgsayarında yaptığın şeyler binlerce insanı etkiliyor. Piyasa bitince ağlayan kim olacak görürüz.Kişisel bilgisayarımızda yapmamızdan sana ne? Gidip başka yerde ağlayabilirsin. Sanki 50 tane kart topladık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.