RX 5600XT mi RTX 2060 mı alınmalı?

Yerezy

Decapat
5600XT daha fiyat performans gibi duruyor sizin düşünceleriniz nedir RTX 2060 daha pahalı bekleyip biraz daha para toplanıp RTX 2060 mı alınmalı yoksa RX 5600XT mi?

RTX 2060 al. Sabretmeni engelleyen bir şey var mı ? Bence yoktur. Ben de senin gibi sabırsızdım yakın zamanda iyice kafa yorarak param da olduğu için istediğim bir sistemi aldım. Sabredersen belki daha iyi bir kartı alabileceğin fiyata bulursun örneğin RX5700,RTX 2060S vs. vs.

@Dante güzel bir indirim yakalayabilirsem olabilir haklısın

İncehesap indirim gecesi yapıyor cuma günleri saat 22.00'da. Bir sürü ekran kartı,işlemci,anakart,kulaklık hatta oyuncu koltuğu dahil seçmece parçalar çok iyi indirime giriyor. Hatta geçtiğimiz cuma RTX 2060 görmüştüm indirimde. Bu cuma bir bak bakalım çıkabilir böyle bir fırsat.

İncehesap indirim gecesi yapıyor cuma günleri saat 22.00'da. Bir sürü ekran kartı, işlemci, anakart, kulaklık hatta oyuncu koltuğu dahil seçmece parçalar çok iyi indirime giriyor. Hatta geçtiğimiz cuma RTX 2060 görmüştüm indirimde. Bu cuma bir bak bakalım çıkabilir böyle bir fırsat.

Bakarım bu cuma eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı