RX 5600XT ne kadar eder?

Normalde bilgisayarım satılık fakat ekran kartını bugün Letgo'ya koydum ikinci el piyasasına bakarak kafamda fiyatı 6250 TL olarak belirledim. Şu an biri 5650TL'ye uyarsa yarın alayım diyor ben de zor durumdayım satmam gerekiyor fakat 5800 son olur dedim sizce ekran kartının şu anki değeri ne kadardır? Ekran kartı RX 5600XT XFX modeli haziran ayında alındı kutusu faturası garantisi her şeyi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bilgisayarım satılık fakat ekran kartını bugün Letgo'ya koydum ikinci el piyasasına bakarak kafamda fiyatı 6250 TL olarak belirledim. Şu an biri 5650TL'ye uyarsa yarın alayım diyor ben de zor durumdayım satmam gerekiyor fakat 5800 son olur dedim sizce ekran kartının şu anki değeri ne kadardır? Ekran kartı RX 5600XT XFX modeli haziran ayında alındı kutusu faturası garantisi her şeyi mevcut.
Sat gitsin 3060 Tİ veya 3050 Ti alırsınız 1 ay sonra piyasa düzelince.

Bence uygun, 5650 den verin, letgo zaten çok pazarlık istiyor, yani letgo satışlarında bir ürünü ne kadar az da koysanız epey bir düşüyor verirken ayrıca fiyat da çok kötü değil.

Bence uygun, 5650'den verin, Letgo zaten çok pazarlık istiyor, yani Letgo satışlarında bir ürünü ne kadar az da koysanız epey bir düşüyor verirken ayrıca fiyat da çok kötü değil.

Evet fiyat kötü değil fakat karşı tarafdan güven kazanmaya çalışıyorum bir bakıma da öyle söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı