Çözüldü RX 5600XT RDR2'de 84 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Triple Death

Hectopat
Daha fazla  
Kartın termal macunu değiştim temizledim iyice. 85 dereceyi görüyor RDR 2'de. Normal mi yoksa kaliteli bir termal macun alıp ve termal pad alırsam sıcaklık düşer mi?
Ekran kartım: RX 5600 XT 6 GB DDR6.
İşlemçim: R5 3600 4.20GHz kadar cıkıyor.
Konuyu gece açtığım için size sonuçları göstermiyorum ama işlemçim Max 74ü görüyor ekran kartı 81 ile 85 görüyor. Boşta 45 ile 50 arası. Sizce MX 4 termal macun alıp bir de termal pad alıp değiştirsem bir kez daha sıcaklık düşer mi yoksa bu karta göre normal mi?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Zoko Trendyol'dan alındı 4 fanı var 1 tane çardak fan diğerleri 3 adet ise ön tarafta fan ayarını dediğiniz gibi yaptım ama boşta bir değişiklik olmadı.

Bende Gaming X modeli var %35-45 fan ile 60-63 arası geziyor, sizdeki baz model olsa da aradaki 21-24 derece fark kesinlikle normal değil

Kasa Zoko Trendyol'dan alındı 4 fanı var 1 tane çardak fan diğerleri 3 adet ise ön tarafta fan ayarını dediğiniz gibi yaptım ama boşta bir değişiklik olmadı.

Boşta değil de yük altında test edin, kasa güzel ondan değildir

FurMark testinde 1080P'de Max 76 oluyor oyunda aşırı ısınıyor grafikleri düşürmek aynı ultrada oynasak aynı.

Yani kart sadece oyunlarda fazla ısınıyor Valorant'ta da aynı oyuna girince uçak moduna geçiyor PC.

Kartın termal macunu değiştim temizledim iyice. 85 dereceyi görüyor RDR 2'de. Normal mi yoksa kaliteli bir termal macun alıp ve termal pad alırsam sıcaklık düşer mi?
Ekran kartım: RX 5600 XT 6 GB DDR6.
İşlemçim: R5 3600 4.20GHz kadar cıkıyor.
Konuyu gece açtığım için size sonuçları göstermiyorum ama işlemçim Max 74ü görüyor ekran kartı 81 ile 85 görüyor. Boşta 45 ile 50 arası. Sizce MX 4 termal macun alıp bir de termal pad alıp değiştirsem bir kez daha sıcaklık düşer mi yoksa bu karta göre normal mi?
Teşekkürler.
Kartın bakır blok kanatçıkları arasında toz birikintileri varsa bakım gerektiriyordur muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı