RX 5600XT sistemde piksel kayması

GamerNedim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi yeni topladım ve böyle bir sorunla karşılaştım. Oyun oynarken ya da video izlerken aniden ekranda değişik pikseller oynamaya başlıyor. Zamanla çok yoğunlaşıyor ve sonra aniden bilgisayar donup kapanıyor.
Sistem özelliklerim:
MSI RX 5600XT Gaming X.
MPG X570 GAMING Plus.
3600MHz RAM.
Ryzen 7 3700X.
Kingston M.2 SSD.

Bu sorun neden kaynaklanabilir arkadaşlar? Ekran kartı driverlerini silip yeniden yükledim. Format attım. Fakat sorun hala devam ediyor.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra şu bildirim geliyor. "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yüklendi"
Ekran kartları fabrika çıkışı overclock yapılmış şekilde geliyor. GPU clock değerini 100 MHz düşür yada GPU voltajını arttır. 5000 serisi ekran kartlarında bu sorun çok gözleniyor.

Ekran kartları fabrika çıkışı overclock yapılmış şekilde geliyor. GPU clock değerini 100 MHz düşür yada GPU voltajını arttır. 5000 serisi ekran kartlarında bu sorun çok gözleniyor.
Böyle yapınca da fps düşüşleri yaşıyorum. Zaten ekran kartı iyi olması için o kadar para verdim. Şimdi mhz değerini düşürünce ne anlamı kalıyor para vermemin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı