RX 5600XT vs 1660S vs 1650S

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler başlıkta belirtiğim gibi hangi kart fiyat performans için alınır yukarıda saydığım kartlar hepsinin fiyat aynı neredeyse.

AMD yana bir korkum var çöğu kişi önermiyor pek AMD ekran kartı kullananlar mesaj atabilir mi acaba siyah ekran sistem kilitlenme Driver sorunları gibi sorunlar yaşayan var mı acaba RX 5600XT.

Bütçem 2500TL daha yukarı çıkamam şu an kullandığim ekran kartı bozuk RX470 kullanıyorum artık 4yıldır bu sorunu yaşıyorum siyah ekran sorunları sistem kilitlenme gibi sorunlar yaşıyorum kullandığim işlemci Ryzen 5 2600.

Ben 5700XT Gaming X modelini aldım. Düşüncem şu yönde: 500 serisi kullananlarda daha çok hatalar görülmekteydi. 5000 serisi ile daha düzgün kartlar çıktı. Isınma anlamında model seçiminin büyük etkisi var. Gaming X öneririm veya Sapphire, ROG serisi. Kartlara gelen önerilen güncellemeler ile gayet stabil kullanabiliyorsunuz. Eğer korkularınız varsa NVIDIA tarafına yönelebilirsiniz. NVIDIA'da daha az sorun konu açıldığı için gönlünüz rahat olabilir.

Ben 5700XT Gaming X modelini aldım. Düşüncem şu yönde: 500 serisi kullananlarda daha çok hatalar görülmekteydi. 5000 serisi ile daha düzgün kartlar çıktı. Isınma anlamında model seçiminin büyük etkisi var. Gaming X öneririm veya Sapphire, ROG serisi. Kartlara gelen önerilen güncellemeler ile gayet stabil kullanabiliyorsunuz. Eğer korkularınız varsa NVIDIA tarafına yönelebilirsiniz. NVIDIA'da daha az sorun konu açıldığı için gönlünüz rahat olabilir.

Peki ya sizin tercihiniz ne olurdu?

Peki ya sizin tercihiniz ne olurdu?

Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı baktığımda sıcaklık değerleri gayet güzel geldi.
XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC II Pro Gaming Ekran Kartı veya
XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Ultra Gaming
Bence PC'de her şey önemlidir. Azcık fiyat koyabilirseniz güzel şeyler alabilirsiniz. Fakat önerdiğim ekran kartlarını forumda tekrar tekrar soruşturun. Sadece benim lafımla gitmeyin.

Son düzenleme:
RX 590 Pulse modelini kullanıyorum sorunla karşılaşmadım. Düzgün bir model ve güzel bir kasayı buluşturursan bir problem yaşayacağını pek sanmıyorum. Ben olsam RX 5600 XT alırdım. RX 470'in bozuk olmasaydı GTX 1650 Super modeline geçmek hiç mantıklı olmazdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı