RX 5600XT vs RTX 2060

Mahsak

Hectopat
Konu yukarıda uzun yıllar rahat oyun açacagım bir PC toplayacagım işlemci olarak R3 3300X'i seçeceğim. Hangi ekran kartını kullanmalıyım?

Olaya normal açıdan bakarsak RX 5600 XT daha iyidir. Tabi ki bunu BIOS Update'den sonra soyluyorum NVIDIA fanboyları baskın atmadan sözüme şunuda eklemek istiyorum "Driver'ler şu an gayet sorunsuz çalışıyor". Onun haricinden olaya bakarsak işlemciniz ile küçük te olsa bir darboğaz söz konusu. Droplar fazla yeme ihtimaliniz var. Onun için GTX 1660 Super veya GTX 1650 Super'e yönelmenizi öneririm.

Konu yukarıda uzun yıllar rahat oyun açacagım bir PC toplayacagım işlemci olarak R3 3300X'i seçeceğim. Hangi ekran kartını kullanmalıyım?
bu tartışılır bir konu ama aradaki fiyat ve performans farkına bakılırsa ben olsam rx 5600 xt alırdım.

Olaya normal açıdan bakarsak RX 5600 XT daha iyidir. Tabi ki bunu BIOS Update'den sonra soyluyorum NVIDIA fanboyları baskın atmadan sözüme şunuda eklemek istiyorum "Driver'ler şu an gayet sorunsuz çalışıyor". Onun haricinden olaya bakarsak işlemciniz ile küçük te olsa bir darboğaz söz konusu. Droplar fazla yeme ihtimaliniz var. Onun için GTX 1660 Super veya GTX 1650 Super'e yönelmenizi öneririm.

İşlemcimimi değiştirmeliyim çünkü GTX 1660 Super ile bu 2 ekran kartı arasında en fazla 500 TL fark var ve aralarındaki performans farkı çok fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı