bu tartışılır bir konu ama aradaki fiyat ve performans farkına bakılırsa ben olsam rx 5600 xt alırdım.Konu yukarıda uzun yıllar rahat oyun açacagım bir PC toplayacagım işlemci olarak R3 3300X'i seçeceğim. Hangi ekran kartını kullanmalıyım?
Olaya normal açıdan bakarsak RX 5600 XT daha iyidir. Tabi ki bunu BIOS Update'den sonra soyluyorum NVIDIA fanboyları baskın atmadan sözüme şunuda eklemek istiyorum "Driver'ler şu an gayet sorunsuz çalışıyor". Onun haricinden olaya bakarsak işlemciniz ile küçük te olsa bir darboğaz söz konusu. Droplar fazla yeme ihtimaliniz var. Onun için GTX 1660 Super veya GTX 1650 Super'e yönelmenizi öneririm.
İşlemcimimi değiştirmeliyim çünkü GTX 1660 Super ile bu 2 ekran kartı arasında en fazla 500 TL fark var ve aralarındaki performans farkı çok fazla.
RX 5600XT 2060'dan daha iyi ama RX 5600XT yerine RX5700 GAMING X alabilirsiniz bence.
İşlemcimimi değiştirmeliyim çünkü GTX 1660 Super ile bu 2 ekran kartı arasında en fazla 500 TL fark var ve aralarındaki performans farkı çok fazla.
Dostum sana sorayım bari konu açmayım durduk yere sence RTX 2060 mı alayım RX 5700 falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.