RX 5600XT vs RTX 2060

RT açık sadece MC GTA 5 gibi oyunları oynarım ağır hikaye oyunlarını oynayacağımı sanmam.

RTX MC şu an betada ve sırf MC'de iyi görüntü almak için 40 dolar... Saçmalık. Bu arada GTA 5 RTX desteklemiyor. RTX destekleyen çok az oyun var ve zaten çoğunu Max ayarlarda bile açamazken niye RTX açasın ki.

Hocam anladık RX 5600 XT sorunlu. Artık lütfen ezberlediklerinizi yazmayın. Teknoloji güncelleniyor aiz de bilgilerinizi güncelleyin.

Hocam anladık RX 5600 XT sorunlu. Artık lütfen ezberlediklerinizi yazmayın. Teknoloji güncelleniyor aiz de bilgilerinizi güncelleyin.
Her gün forumda açılan konularla sorunlu olma bilgisi zaten güncelleniyor günlük olarak. Biz de ucuza iyi performans alalım isteriz ama sorun satın almış oluyorsun AMD ekran kartıyla.

Her gün forumda açılan konularla sorunlu olma bilgisi zaten güncelleniyor günlük olarak. Biz de ucuza iyi performans alalım isteriz ama sorun satın almış oluyorsun AMD ekran kartıyla.

Ben artık görmüyorum forumda. 20.4.2 sürümü yüklü çoğu kişi sorun yaşamıyor.

Ben artık görmüyorum forumda. 20.4.2 sürümü yüklü çoğu kişi sorun yaşamıyor.
Hocam o fiyatı ödeyip sürüm sorunuyla uğraşmak açıkçası sinir bozucu ve öneri isteyen arkadaşların ne seviyede bilgisayarla uğraştığını bilmediğimiz için bence en doğrusu sorunsuz olan seçeneği önermek. Keşke şu AMD sorunlu sürüm yayınlamayı bıraksa da eski işlemcilerine olan ön yargı gibi ekran kartlarına olan ön yargı da kalksa.

AMD fanboyları uyuyor heralde bu saatte. Onlar gelmeden başka konuya geçelim belki erken kalkarlar. 😄 Bu arada AMD kartları yeni gelecekleri merak ediyorum. Yine yeni kartlar bu hataları verirse yorumsuz diyorum. NVIDIA 3080 akar AMD fanboyları İnteli de kötülüyor adı üzerinde fanboy.

Hocam o fiyatı ödeyip sürüm sorunuyla uğraşmak açıkçası sinir bozucu ve öneri isteyen arkadaşların ne seviyede bilgisayarla uğraştığını bilmediğimiz için bence en doğrusu sorunsuz olan seçeneği önermek. Keşke şu AMD sorunlu sürüm yayınlamayı bıraksa da eski işlemcilerine olan ön yargı gibi ekran kartlarına olan ön yargı da kalksa.

Hocam tek sorunu yeni sürümleri emin olmadan güncelleyememek. Yoksa düzgün bir sürüm bulunduğu sürece sorun yaratmaz. O kadar para verip bir de sürümle mi uğuraşacağım demeyin bu fiyata en F/P olanı bulmak önemli. 400TL için sürümlerle uğuraşmak bence sorun değil.
AMD fanboyları uyuyor herhalde bu saatte. Onlar gelmeden başka konuya geçelim belki erken kalkarlar. 😄 Bu arada AMD kartları yeni gelecekleri merak ediyorum. Yine yeni kartlar bu hataları verirse yorumsuz diyorum. NVIDIA 3080 akar AMD fanboyları Intel'i de kötülüyor adı üzerinde fanboy.

RTX 2060 daha iyi çünkü sorunsuz. Performans anlamında karşılaştırıcaksan ikisi aynı ayardalar. Ve RTX 2060 alınma sebebi NVIDIA olması ve EVGA gibi kaliteli markalar alabiliyor olman düşük fiyata.

Ekran kartını önerme sebebi olarak nividia oluşunu gösteren biri bana fanboy diyor. Komik başka bir şey de değil.

Son düzenleme:
Babamın fabrikası değil banane NVIDIA INTEL AMD firmalarından. AMD sorunsuz kart çıkarsın yakında bende alırım merak etmeyin. Fanboy sana demedim sen gayet mantıklı yorum yaptın. Neyse ben öbür konuya gider. AMD fanboyları kalkarlar uykudan birazdan. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı