RX 5600XT vs RTX2060

Bu iki model hakkında çok fazla araştırma yaptım ve kafam iyice karıştı. RX 5600XT daha ucuz daha performanslı ama sorunları olduğunu söyleyenler çok aynı zamanda uzun ömürlü bir kart olmadığını söylüyorlar kart gücünün neredeyse %100'ünü kullandığı için. RTX 2060 daha pahalı AMD'ye göre 10 FPS daha az alıyor fakat çoğu kişi bu kartın stabil olduğunu sorun çıkarmadığını söylüyor aşırı derecede ikilemde kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz eğer RX al derseniz İncehesap'ta bulunan El Capitan isimli hazır kasayı alacağım tabii bazı değiştirmeler yaparak RTX al derseniz aklımda henüz bir kasa belirlemedim tek tek toplayabilirim.

Düşük model bir 2060 fiyatına yüksek model 5600XT bulunabiliyor, ayrıca AMD bir sonraki driver da RX serisinin siyah ekran gibi sorunlarını fixlediğini söylüyor.
 
RTX 2060 ve RX 5600 XT öyle ahım şahım kartlar değil. RTX 2060'ta o duygu yaşanmaz, çok fazla para. Adam gibi WHQL sürücüsü indiren problem yaşamaz kardeşim. Fanboyluğu bırakın.

Hocam işten geldiğim zaman 2-3 saat oyun keyfim var. Bir de 2-3 saatlik sürede hatalar ile uğraşamam. Stabil ve hatasız kartı satın alırım. 5-10 FPS için oyun keyfimi bozamam.
 
Hocam işten geldiğim zaman 2-3 saat oyun keyfim var. Bir de 2-3 saatlik sürede hatalar ile uğraşamam. Stabil ve hatasız kartı satın alırım. 5-10 FPS için oyun keyfimi bozamam.
Sizin düşünceniz hocam. Ben memnunum kartımdan. Aldım kartımı 60 dereceyi geçmiyor yük altında. Bir tane hata almadım zaten sürücümü de değişmedim. Her şeyden memnunum.
 
Eğer RX alırsam Cooler Master MB511'in içinde bulunan 600W'lık güç kaynağını kullanacağım.Düşündüğüm hazır kasanın özelleştirmelerinde bu kasa mevcut.
Red led olmasına dikkat edin. Ayrıca yan kapak pleksi fakat hiç kimse sorun yaşamıyor. Her yeri mesh ölüyü diriltecek seviyede hava alıyor kendisi. İçinde Elite V3 var sanırım insanlar önermiyordu ama gayet korumalı ve kaliteli bir PSU bence.
Hocam sizin ekran kartınız da hata çıkmadı diye ürün mükemmel diyemeyiz.
Ben kendimi kastettim hocam. Teknoloji şans işidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı