RX 5600XT yansıma sorunu

Daha fazla  
Hatadan ziyade bir yansıma sorunu ve eski oyunlarda yok sadece yeni oyunlarda var bu problem. Oyunlarda parlak ve yansıma olan yerler pürüzlü gibi siyah noktalarla kaplı ekran kartım RX 5600XT ne denediysem halledemedim. Driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum Radeon görüntü keskinleştirmeyi açtığımda daha belirgin olduğunu fark ettim en eski driver a kadar denedim çözüm olmadı kart bozuk diyeceğim ama her oyunda olmuyor sadece yeni oyunlarda Warzone Cyberpunk NFS Payback bunlarda bariz çok belirgin oynanamayacak derecede göze batarken CS:GO'da falan hiç yok Metro Exodus'ta nadiren. Naptıysam çözemedim monitör bile değiştirdim lakin çözüm olmadı.

Hocam bugün 3 kere driver sildim yükledim format da önceden denemiştim hani gene bir şekilde görmezden geliyordumda Cyberpunk GTA SA ya döndü.

Hocam driver silince bazı dosyalar kalıyor ve yazılımsal çakışmalar olabilir. Cihazı sıfırlayın eğer düzelmezse servise götürün ya da bir uzmandan teknik destek alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı