GT 1030 ile RX 560 arasında dağlar kadar fark var. Sadece oyun amaçlı alacaksanız sırf bu hatalar için daha düşük FPS değerleri veren GT 1030 almayın derim. Bu hatalar yüzünden (WattMan, siyah ekran) RX 590 ekran kartımı kırma noktasına kadar gelen birisi olarak söylüyorum bunu.
fakat uzun uğraşlar sonucu ben bu hataları çözdüm ancak kesin çözüm diyeceğim bir yöntem de yok maalesef. Aslında burada hiçbir ürünü tamamen sorunlu ya da tamamen sorunsuz diye önermek çok yanlış olur. Yine dediğim gibi sonuçta teknoloji biraz da şans işidir. Sonuç olarak hangisi içinize siniyorsa onu alın. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Aynen donanımsal olarak demenin sebebi buydu aslında. Konu sahibi yanlış anladı sanırım. Ama donanımsal olarak ekran kartından da olabiliyor fakat yine de dediğim gibi WattMan hatasını aldığınız vakit neyin sebep olduğunu bulmak zor olduğu için ben genelde bu hatayı alan arkadaşlara yazılımsal açıdan çözüm yöntemlerinden başlamasını tavsiye ediyorum. Hiçbir yazılımsal çözüm işe yaramaz ise o zaman sorunu donanımsal açıdan arayabilirler diye düşünüyorum.