RX 570 1ms 144 Hz vs GTX 1070 5ms 60 Hz

Leonmacion

Hectopat
  1. 1070 8 GB ile 5ms 60 Hz Sync teknolojisi olmayan bir monitorle birlikte 1 yil oynayacağım, 1 yil sonra yeni monitor alabilirim.
  2. RX 570 4 GB ile 1ms 144 Hz monitor ya da GTX 1060 6 GB 1ms 75 Hz monitor alacağım.

Sizce hangisi daha mantikli? Benim korkum Sync teknolojisi olmayan monitordeyken ekran yirtilmasi fazla olmasi ve bunun beni rahatsiz edebilecegi cevaplarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir? 1070 alınabiliyorsa iyi olmalı. Rx 580 ile freesync teknolojili bir monitör alın derim. Ama 1070 gibi bir kart alabiliyorsanız bence alıp bir sene bekleyin.

Oynayacağın oyunlara ve parça değişimi yapıp yapmayacağına göre değişir. Açık dünya oyunları oynayacaksan 1070 Ultra ayarlarda epey zorlanacağından 60 Hz monitör kabul edilebilir. Diğer türlü durumlarda 1070 monitörle dar boğaz yapacaktır. Uzun vadede grafikler zorlayacağından 1070 daha iyi tercih olur.

İlerde üzerine hiç ekleme yapmam diyorsanız. RX 580 ve 144hz monitör için bütçeyi bir tık zorlamanız iyi olacaktır. İlerde ek yaparım diyorsanız GTX 1070 alın. İlerde monitör alırsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı