RX 570 4 GB 80 derece sıcaklık

ShaerraweddRose

Hectopat
Daha fazla  
Ben 5 gün kadar önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Strix RX 570 4 GB almıştım. Rainbowsix, 13th Friday gibi oyunlarda ultra ayarlarda ekran kartı sıcaklığım en fazla 84 derece oldu, genelde de 80'de falan geziniyor. Bu normal midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben 5 gün kadar önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Strix RX 570 4 GB almıştım. Rainbowsix, 13th Friday gibi oyunlarda ultra ayarlarda ekran kartı sıcaklığım en fazla 84 derece oldu, genelde de 80'de falan geziniyor. Bu normal midir ?
Kasanızn nedir içindeki fan kasanız havadar mı olduu ortam asus strix rx 570 80 derece hiç normal deil.
Kasanızn nedir içindeki fan kasanız havadar mı olduu ortam asus strix rx 570 80 derece hiç normal deil.

Çözüm
Kasam xigmatek frontliner marka bir kasa, arkada bir adet egzoz fan ve önde de 2 adet 12 cm'lik fan bulunmakta. Ekran kartım boşta da 30-40 derecelerde geziniyor. Ben şuan ekran kartının freknasını düşürüp oyun oynuyorum normalde gaming modda1300mhz'de çalışıyor ama ben frekansını 900mhz'e aldım artık 60-70 derecelerde oynuyorum. Sizce ekran kartını böyle mi kullanayım ?

Kart anormal derecede ısınıyor hız düşürmenin bir anlamı yok. Vatan Bilgisayar teknik destek ile konuşun kartın fazla ısındığını belirtin değişime göndermesini isteyin.
Evet, bende bugün Vatan Bilgisayar'ı arayıp değişim talebi istedim. Yarın bilgisayarı Vatan Bilgisayar'a götüreceğim bakalım ne diyecekler?
Termal macun yenilemesi yapman gerek.
Ekran kartını alalı daha 6 gün oldu. Termal macunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yine de yarın sorarım, teşekkür ederim cevabın için.

Evet, bende bugün Vatan Bilgisayar'ı arayıp değişim talebi istedim. Yarın bilgisayarı Vatan Bilgisayar'a götüreceğim bakalım ne diyecekler?

Ekran kartını alalı daha 6 gün oldu. Termal macunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yine de yarın sorarım, teşekkür ederim cevabın için.
Umarım yenilerler olmadı başka marka model ile değiştirirler bu tarz sorunlar yaşamaman dileğiyle, gelişmeleri de yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı