RX 570 4 ve 6 Pin güç kablolarıyla çalışır mı?

improvisation

Kilopat
Daha fazla  
Sapphire Nitro+ RX 570 satın alacağım ancak sistem özelliklerinde 1×8 pin + 1×6 pin güç girişi belirtilmiş. Bendeki güç kaynağı 500W. Pinler ise 6 pin ve 4 pin şeklinde. Uyum sağlar mı öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartlarında 4 pin bağlantısı yok. 8 pin ve 6 pin kullanılıyor. RX 570 Nitro model ekran kartının 1 adet 8 pin, 1 adet de 6 pin güç bağlantısı mevcut. 6 Pin güç bağlantısını takmasanız da kart çalışır ama takmakta fayda var.

Düzenleme: Güç kaynağı modeli belirtin yardımcı olalım. Sadece 6 pini olan güç kaynağı ilginç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 8 pini taksan gayet normal şekilde çalışır. Fazladan olan 6 pin manuel OC yapacak olanlar için. Göreceğin gibi kendi sitesinde bile 6 pin olana "obtional" diyor.

merhabalar, şöyle bi sorunum var. Yeni bir sistem topladım. işlemcim amd rayzen 5 2600, anakartım asrock B450m pro ekran kartım Sapphire Nitro+ RX 570 4GB. aceleye geldi bir kasa aldım power üstünde 500w . ekran kartı ve işlemci 8 pin istiyor. bende yeteri kadar 8 pin yok . nasıl yapmalıyım . ekran kartını 6 pinle çalıştıra bilirmiyim?

Dosya Ekleri

• GÜÇ KAYNAĞI01.jpg
    GÜÇ KAYNAĞI01.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 198
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı