RX 570 4GB 6 pinle çalışır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zarem

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bugün RX 570 4GB aldım.
Power Supplyden gelen 6pinli bir kablo var ama ekran kartının üstüne 8pin var. Taktım ve PC'yi açtım. Şuan çalışıyor ancak bu ileride sorun oluşturur mu, ne gibi bir sorun oluşturur, ne yapmam lazım? Yardım ederseniz sevinirim.
İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• 20200911_150915.jpg
    20200911_150915.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20200911-153145_Gallery.jpg
    Screenshot_20200911-153145_Gallery.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 104
Kendim 6 aydır kullanıyorum diyorum. Fazla 2 pin güvenlik amaçlı, ani kesintiler için. Bana burada bilmişlik taslama. Kullanmasam inanacağım senin palavralarına. Bilmediğin konularda fikir beyan ettiğini görmeyeyim bir daha.

Bır sıkıntın mı var yoksa bilerek mi böyle davraniyorsun aferin sen öyle kullan bir de Emir kipiyle konuşmazsan bir platform üstünden erkeklik taslayacak hale gelmişsin ayrica üretici 6 pin gerekseydi 6 pin koyardi herhalde ileride arkadaşın karti bozulursa vebalini alirsin ayrica senin bir sorun yasamiyor olman baskasinin yasamayacagi anlaminia gelmiyor.

Bır sıkıntın mı var yoksa bilerek mi böyle davraniyorsun aferin sen öyle kullan bir de Emir kipiyle konuşmazsan bir platform üstünden erkeklik taslayacak hale gelmişsin ayrica üretici 6 pin gerekseydi 6 pin koyardi herhalde ileride arkadaşın karti bozulursa vebalini alirsin ayrica senin bir sorun yasamiyor olman baskasinin yasamayacagi anlaminia gelmiyor.
Fazladan iki pin sigorta ve ani elektrik kesintileri için, senin kafan almıyor mu söylediklerimi? Adama 6 aydır kullanıyorum diyorum hala daha bilgiçlik taslıyor. Kullanıcısından iyi mi bileceksin? Adamdaki kafaya bak üreticinin neden 8 pin koyduğunu anlatmama rağmen hala neden 6 pin koymamış diyor ahhahaha. Üzücü senin gibileri görmek.
Emir kipiyle konuşmazsın.
Nerede nasıl istiyorsam öyle konuşurum.

Fazladan iki pin sigorta ve ani elektrik kesintileri için, senin kafan almıyor mu söyledikleri mi? Adama 6 aydır kullanıyorum diyorum hala daha bilgiçlik taslıyor. Kullanıcısından iyi mi bileceksin? Adamdaki kafaya bak üreticinin neden 8 pin koyduğunu anlatmama rağmen hala neden 6 pin koymamış diyor ahhahaha. Üzücü senin gibileri görmek.

[/QUOTE Ben ekran kartini hic kullanmadim o yuzden yasadiklarimi degil

Fazladan iki pin sigorta ve ani elektrik kesintileri için, senin kafan almıyor mu söyledikleri mi? Adama 6 aydır kullanıyorum diyorum hala daha bilgiçlik taslıyor. Kullanıcısından iyi mi bileceksin? Adamdaki kafaya bak üreticinin neden 8 pin koyduğunu anlatmama rağmen hala neden 6 pin koymamış diyor ahhahaha. Üzücü senin gibileri görmek.

Bu kafayla devam et zaten sigorta gereksiz bir şey neden biz evimize takiyoruz ki değil mi direk ver sebekeyi eve zaten millet keriz boşuna akım korumali priz aliyor hepsi milleti kaziklamak için degil mi? Yanliş mi biliyorum restoranta siparis veremeyen varliklar forumda erkek oluyor garip.

Bende de GTX 960 var.Normalde 8 pin ama 6 pinle çalışıyor.İyi anlayan biri açıklık getirse ya 6 pinle çalışıyor ama eksileri ne olur gibisinden.

Bende de GTX 960 var. Normalde 8 pin ama 6 pinle çalışıyor. İyi anlayan biri açıklık getirse ya 6 pinle çalışıyor ama eksileri ne olur gibisinden.

Hocam yaziyi tam oku hocam anlarsin direk şöyle senin erkan kartinin referance modeli 120W istiyor ve 6 pin gerekli referance modeli 75W PCI Express X16 portundan aliryor kalan 45 Watt'i 6pinden zaten 6 pin en fazla 75Watt verebilir sizin ekran kartiniz OC versiyonudur ve daha fazla elektrik istiyordur 6 pin size yeter yuksek ihtimalle ama 8 pin PSU'dan geliyorsa ekran kartinizla cok yuksek degerlere ciksaniz bile stabil bir sekilde verecektir mesela RTX 2080 Ti lighting Z modeli 3x8 pin isitiyor ama diger RTX 2080 Ti'lar hep 2x8 pin 3 kanaldan verirseniz sistem daha stabil calisicak ve yuksek OC daha rahat besliyor RX570'li arkadasa gelirsek normalde RX570 referance 6 pinli ve 150Watt istiyor yani 6 pin besler ama arkadasin kart overclocklu olarak fabrikadan ciktigi için yuksek ihtimalle 160 Watt falan istiyor 6pin takarsa sorun olmaz sadece Boost clocklara cikmaz ama 8 pin 150Watt besledigi için Boost hizlarda stabil kalabilir istersen furymark testi yap ve MSI Afterburner'la degerleri artir sistemine guc yetmez ise 8pini iki Molex'e ceviren kablo al ama SATA alma Molex kalblo 130Watt'a kadar guc verebilir 2xsata daha az verecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı