RX 570 72 derece normal mi?

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, RX 570 ekran kartı kullanıyorum, GTA 5 en yüksek ayarlarda bile Max 65 derece gören kartım Ubisoft'un oyunu olan trackmaniada 72 derece görüyor, oyunu tamamen meraktan dolayı yükledim. 3 GB yer kaplıyor, bu ısıyı vermesi şaşırttı normal mi kartta bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, RX 570 ekran kartı kullanıyorum, GTA 5 en yüksek ayarlarda bile Max 65 derece gören kartım Ubisoft'un oyunu olan trackmaniada 72 derece görüyor, oyunu tamamen meraktan dolayı yükledim. 3 GB yer kaplıyor, bu ısıyı vermesi şaşırttı normal mi kartta bir problem mi var?
Bende Sapphire'nin RX570'i var. Dediğiniz oyunu bilmiyorum. PUBG'de veya daha hard oyunlarda 62-63 derecenin üstüne çıktığını görmedim daha.(Tek fanlı bu arada)

GTA 5 biraz da işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir. Ama değerler yaz ayına göre normal. Birde ekran kartının markasını söylerseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı