RX 570 8 GB Cyberpunk Oyun Performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Dual Channel kaç FPS değiştirirdi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben en az 2-3 haftaya gelecek güncellemeleri bekleme taraftarıyım. Çünkü buglar ve optimizasyon sıkıntıları çok var diye yazılıyor. Ben de Single Channel 8 GB kullanıyorum. Bu sürede onu yükseltip oyuna başlayacağım.

Optimizasyonu kötü, buglarla dolu bir oyun geliyor. Bu yüzden fazla acele etmeyin derim ben. Sorunlar çözülünce hangi sistem kaç FPS verir o zaman belli olur ancak. Şu an için erkenin de erkeni durumundayız.
Optimizasyon ve buglar düzeltilmiş sanırım. Buglar düzeltildi konuları falan açıldı bi bakın derim.

Anakartım 2666MHz ben 3000 alsam XMP özelliğini açabilir miyim?

İşlemcin Max 2666 MHz destekliyor zaten. Intel 9. nesil tarafında MHz çok önemli değil diye biliyorum fakat CL değeri düşük ve çift kanal RAM'lere geçersen cidden performans farkını fark edersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı