Optimizasyonu kötü, buglarla dolu bir oyun geliyor. Bu yüzden fazla acele etmeyin derim ben. Sorunlar çözülünce hangi sistem kaç FPS verir o zaman belli olur ancak. Şu an için erkenin de erkeni durumundayız.
Dual Channel kaç FPS değiştirirdi?
Optimizasyon ve buglar düzeltilmiş sanırım. Buglar düzeltildi konuları falan açıldı bi bakın derim.Optimizasyonu kötü, buglarla dolu bir oyun geliyor. Bu yüzden fazla acele etmeyin derim ben. Sorunlar çözülünce hangi sistem kaç FPS verir o zaman belli olur ancak. Şu an için erkenin de erkeni durumundayız.
RAM'ler CL19'muş bir de.
Yaklaşık 3-6 FPS'e kadar etkiler muhtemelen.
3000MHz alsanız dahi en fazla 2666MHz'de çalışır. O işlemci ile 3000MHz frekans almak için Z serisi bir anakart almanız gerek.Yeni RAM almak şart oldu artık. Anakartım 2666MHz ben 3000 alsam XMP özelliğini açabilir miyim?
3000MHz alsanız dahi en fazla 2666MHz'de çalışır. O işlemci ile 3000MHz frekans almak için Z serisi bir anakart almanız gerek.
Anakartım 2666MHz ben 3000 alsam XMP özelliğini açabilir miyim?
Umarım doğrudur. Bakalım.Optimizasyon ve buglar düzeltilmiş sanırım. Buglar düzeltildi konuları falan açıldı bi bakın derim.
İşlemcin Max 2666 MHz destekliyor zaten. Intel 9. nesil tarafında MHz çok önemli değil diye biliyorum fakat CL değeri düşük ve çift kanal RAM'lere geçersen cidden performans farkını fark edersin.
Umarım doğrudur. Bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.