RX 570 8 GB Cyberpunk Oyun Performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Optimizasyonu kötü, buglarla dolu bir oyun geliyor. Bu yüzden fazla acele etmeyin derim ben. Sorunlar çözülünce hangi sistem kaç FPS verir o zaman belli olur ancak. Şu an için erkenin de erkeni durumundayız.
Oyunu yayında izlemedin herhalde. Benchmarklar dümen çıktı. Adamlar takır takır oynuyor.
Twitch'de erken erişim kodlarıyla 1 saattir yayıncılar oynuyor. 1 saatte ben 2 bug görebildim. Bence hala düzeltilmesi gereken çok şey var. Çünkü oyun çok çok büyük.
Test edilmedi çok zor oyun. Çok büyük olduğu için de zor test edilebilir bir oyun. Testmakerlerin işi çok zordu.

CL16 almam yeterli olacak mıdır?
Sadece oyun oynadığınızı düşünürsek gayet yeterli.
Oyunu yayında izlemedin herhalde. Benchmark'lar dümen çıktı. Adamlar takır takır oynuyor.

Test edilmedi çok zor oyun. Çok büyük olduğu için de zor test edilebilir bir oyun. Testmakerlerin işi çok zordu.

Doğru diyorsun da bu adamlarda RTX 3090 var ve hepsi 1080P'de oynuyor oyunu. Takır takır oynasınlar zahmet olacak :D.

Yayıncılar ve medya kuruluşlarındakilerde DRM koruması var ve Day One Patch değilmiş. Optimizasyon çöp falan değil.
Her oynayan bug sorunu yaşıyor. 2736 kez ertelenmiş bir oyunda bunu ne kadar çabuk kabulleniyorsunuz. Ben defalarca ertelenen bir oyunda bug kabul etmem.

Her oynayan bug sorunu yaşıyor. 2736 kez ertelenmiş bir oyunda bunu ne kadar çabuk kabulleniyorsunuz. Ben defalarca ertelenen bir oyunda bug kabul etmem.
Oyunu oynayınca eğer sevdiğin bir tarz ise anlayacaksın. Bu kadar yayıncı insan boşuna hypelanmadı. Çok kapsamlı bir oyun oldu. Sokakta geçen herkesle konuşuluyor, her konuşmada en az üç seçenek var ve hikayeye etki etmek hiç bu kadar bir oyunda iyi olmamıştı. Deus Ex vardı ancak Cyberpunk başka bir boyut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı