cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 24 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda herhangi bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtım, Windows açılana kadar sorun yok, her şey gayet normal ama Windows masaüstü açılına ekran böyle oluyor. Nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda herhangi bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtım, Windows açılana kadar sorun yok, her şey gayet normal ama Windows masaüstü açılına ekran böyle oluyor. Nedeni ne olabilir?
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 24 Kasım 2022 #2 Ekran Kartı Hatasımı Acaba Ekran Kartınız Nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 24 Kasım 2022 #3 598256 dedi: Ekran Kartı Hatasımı Acaba Ekran Kartınız Nedir ? Genişletmek için tıkla... RX 570 8gb ama birden oldu akşam kapattım bilgisayarı sabah açtım böyle sadece windows 'da görünüyor bios 'da vs sorun yok Artı 0 Eksi
598256 dedi: Ekran Kartı Hatasımı Acaba Ekran Kartınız Nedir ? Genişletmek için tıkla... RX 570 8gb ama birden oldu akşam kapattım bilgisayarı sabah açtım böyle sadece windows 'da görünüyor bios 'da vs sorun yok
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 24 Kasım 2022 #4 Önemli Dosyalarınız Yoksa Format Atabilirsiniz Pc ye Düzelecekmi Acaba Bide Masaüstümü Yoksa Leptop mu ? Ekran Kartını felan Çıkarıp Takılabilir Masaüstüyse Bios vb. Sıkıntı Yoksa Windowstan Alakalıdır Diye Düşünüyorum Artı 0 Eksi
Önemli Dosyalarınız Yoksa Format Atabilirsiniz Pc ye Düzelecekmi Acaba Bide Masaüstümü Yoksa Leptop mu ? Ekran Kartını felan Çıkarıp Takılabilir Masaüstüyse Bios vb. Sıkıntı Yoksa Windowstan Alakalıdır Diye Düşünüyorum
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #5 Ekran kartınız kaç yıllık? İkinci el mi aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 24 Kasım 2022 #6 598256 dedi: Önemli Dosyalarınız Yoksa Format Atabilirsiniz Pc ye Düzelecekmi Acaba Bide Masaüstümü Yoksa Leptop mu ? Ekran Kartını felan Çıkarıp Takılabilir Masaüstüyse Bios vb. Sıkıntı Yoksa Windowstan Alakalıdır Diye Düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Önemli dosyalarım var aslında masaüstü bilgisayar olmazsa ekran kartını çıkarıp takacağım ne yapacağım bilmiyorum MatraxPat dedi: Ekran kartınız kaç yıllık? İkinci el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... İkinci el almıştım kaç yıllık bilgim yok maalesf Artı 0 Eksi
598256 dedi: Önemli Dosyalarınız Yoksa Format Atabilirsiniz Pc ye Düzelecekmi Acaba Bide Masaüstümü Yoksa Leptop mu ? Ekran Kartını felan Çıkarıp Takılabilir Masaüstüyse Bios vb. Sıkıntı Yoksa Windowstan Alakalıdır Diye Düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Önemli dosyalarım var aslında masaüstü bilgisayar olmazsa ekran kartını çıkarıp takacağım ne yapacağım bilmiyorum MatraxPat dedi: Ekran kartınız kaç yıllık? İkinci el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... İkinci el almıştım kaç yıllık bilgim yok maalesf
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #7 cenkmerts dedi: Önemli dosyalarım var aslında masaüstü bilgisayar olmazsa ekran kartını çıkarıp takacağım ne yapacağım bilmiyorum. İkinci el almıştım kaç yıllık bilgim yok maalesf. Genişletmek için tıkla... FurMark Testlerin'de bu şekil glitch veriyor mu? Test edip yazar mısınız? Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: Önemli dosyalarım var aslında masaüstü bilgisayar olmazsa ekran kartını çıkarıp takacağım ne yapacağım bilmiyorum. İkinci el almıştım kaç yıllık bilgim yok maalesf. Genişletmek için tıkla... FurMark Testlerin'de bu şekil glitch veriyor mu? Test edip yazar mısınız?
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 24 Kasım 2022 #8 hemen yapıyorum FunMark testi Son düzenleme: 24 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #9 cenkmerts dedi: Hemen yapıyorum. FurMark testi. Eki Görüntüle 1583217 Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartınızın miladı dolmuş Çözümler var fırınlama yöntemi gibi. Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: Hemen yapıyorum. FurMark testi. Eki Görüntüle 1583217 Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartınızın miladı dolmuş Çözümler var fırınlama yöntemi gibi.
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 25 Kasım 2022 #10 MatraxPat dedi: Maalesef ekran kartınızın miladı dolmuş Çözümler var fırınlama yöntemi gibi. Genişletmek için tıkla... Dün sorun kendi kendine çözüldü. Neden böyle yapmış olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
MatraxPat dedi: Maalesef ekran kartınızın miladı dolmuş Çözümler var fırınlama yöntemi gibi. Genişletmek için tıkla... Dün sorun kendi kendine çözüldü. Neden böyle yapmış olabilir acaba?